Denizyildizii RH38 1 10lu 2 5li alabilirsin. Bir kaç alt üst takım birkaç tulum aldın mı da yeter. Zaten çabuk büyüyor birkaç parçada büyük al
Soe RH38 ben 5li 3 tane aldım ayrıca içlerine çıtçıtlı ve battaniye almak gerekiyor. 50 cmdi o takımlar bebekler 52 53 doğuyor zaten 10 gün anca giyer 3 tane fazla bile dediler.
Senayyalcin RH38 Bir adet 10lu bir adet 5li bir adet de alt üst takım yeterli olacaktır. isteğe göre ayrıyetten zıbın koyulabilir ben öyle yaptım .
Serifeisitmir RH38 canim hastane cikislarini 5li yada 3lu olarak 0-3 ay yenidogan 2 takim alsan yeterli 10 lu hastane cikisi 1 tane yeter hatta hic almasan bile twk avantaji takim olmasi ben 2 tane aldim giydirememisyim bile
kelebek15 RH38 10 lu almadim almicam.battaniye ayrı zaten alıyorsun örülüyor bi suru.10 lü fiyatına nerdeyse 3 tane 5 li aldim.ilk çocuğumda almıştım bunda almicam gereksiz geliyor
aannepandaa RH38 ben 10lu almadım öüslinler aynı işi görüyor zaten battaniye olarak. Ayrıca 2 tane battayw ördüm bide nohut battaye aldım. 5li takımdan da 3 tane aldım..