Husnenisa Iki küçük et parçası rahim ağzından dışarı sarkmış biri mercimek kadar oburu biraz daha büyük tuvaletten sonra kendimi yıkarken farkettim hastaneye gidicemde benim disimda bunu yaşayan varmi merak ettim hamileyim bu arada 26 haftalik
[silindi] Husnenisa dogumdan sonra oldu bende de doktora gitmedim ama internette araştırdım biraz idrar kesesi sarkmış olabilirmiş şimdilik zararı yok bakalım çatı muayene sinde bakarız dedi doktorda
elifmom2 Husnenisa arkadasımda da olmustu doktor polip demişti dogumdan sonra kaybolmustu bence bi doktora gorun derim onlara doguma kadar ilişki yasagı getirmişti
Mavi87 Husnenisa rahim ağzı yazdığınız için cevaplar sizin durumunuza pek uygun olmamış. Rahim içerde olan bir bölge. Vajina ağzından bahsesiyorsunuz anladığım kadarıyla. Moderatörlerden yazınıza düzeltme isteyin isterseniz
Husnenisa Sevimli96 yok hemoroid değil ya onu ayırt edebilirim heralde ben yanlış kelime kullandim galiba vajina ağzı
Pemberuyalar Yok canım rahim genisliyo ondandir ben iki çocuk doğurdum bendede var o problem gitmiyor
Husnenisa Zeynep_03 gittim canim anlattım durumu muayene etmedi kızlık zarından sarkmış olabilir başka bişeyde ama önemli bisey değildir korkma doğumda keseriz dedi şimdi baksamda bisey yapamam hicbisekil tedavi uygulayamam dedi ancak dogumda yâda dogumdan sonra
Zeynep_03 @Husnenisa Allah bağışlasın cnm bnmde 3. Bnmki normal yapısımı öyle yoksa sonradan mı oldu o et parçası anlayamadım kontrolde sorcam bakalım cnm