ikizkusannesi Prenses21 bi soda vardır bir de mineralli soda biz ikisini de soda olarak biliyoruz yanlış bilmiyorsam Kızılay’ın maden suyu var(mineralli su olarak yazıyor üzerinde)
Prenses21 Hey123 20 dha ateslendim bn cok hastalandim 39.8 oldu atesim covit testi istefi doktor cok sukur negatif cikti
Elf_ogz Prenses21 Geçmezse vücudunda su kaybı olabilir. Biranda ateş basar ve halsizlik olursa doktora görün muhakkak geçenlerde bana oldu serum taktılar hemen. Çok geçmiş olsun 🙌🏻
Prenses21 Elf_ogz bnada taktilar yine bi cikiyo bi iniyo araliklatla suyu cokk cokk iciyorum hastalndimdan beri
Biyolog-anne Prenses21 muz, haşlanmış patates, şekerli tuzlu su ((Annane ilacı her zaman işe yaradı) bide vücudun kaybettikletini kazanmak için soda, bol su ve kefir içebilirsin
Dilara0 Prenses21 çay bardağına yarım limonu sıkın bir çay kaşığı summak koyun karıştırıp için. İse yaramazsa 1 tatlı kaşığı kahveye limon sıkın deneyin
Fio_fff Haslanmış patates yoğurt iyi geliyor. Çay kalığı türk kahvesine limon sıkıp yutmuştum hamile değilkem anında etki ediyor. Ama hamilelikte yan etkisi olur mu bilemedim
Esekoldurengunes Bir kaşık Türk kahvesine limon sıkıp yemek, muz, haşlanmış patates ve leblebi iyi geliyor. Ve bol bol su için tabi. Daha geçen hafta ben de ishal oldum, çok kötü oluyor insan 😞
gulsahgul26 Soda iç bol bol serum gibi düşün içindeki mineralleri iyi gelir toparlar kullandgn demir ilacı var mı ve hangisi benide ishal edince doktorum değiştirdi
mombursamom Prenses21 1 - 2 yemek kasigi yogurt icine 1 tatli kasigi turk kahvesi koyup karistir. Ye. Hic biseyin kalmaz. Net ! 😊