anne_adayiii MeralimekEkinci cnm nolur cok yıpratma kendini herkesin başına gelebiliyor bak bende ilk kez hamile kaldim nasil mutluyduk anlatamam. Eşim uzakta gelsin nasil söyleyeceğim onu bile bilmiyorum. Kac yasindasin sen? Bu herşeyin sonu degilki..
MeralimekEkinci anne_adayiii öyle rabbim hayırlısını versin hep öyle dua ettim 35 benim yaşım ve ilkinde de ben aynıydım ama6+4 uyumlu gidiyordu kalbi durdu zaten sınırdaydı arış
yldzyldz MeralimekEkinci herşey Allahtan nasibi varsa oluyor büyüyor doğuyor elbette ama neden kalbi duruyor yada gelişmiyor muhakkak bilimsel bi açıklaması olmalı size bi açıklama yaptılar mı peki
anne_adayiii yldzyldz cok gecmis olsun canim bende carb gunu gideceğim . Kürtaj icin. Ac karna mi gitmeliyim ? Ameliyathane de mi yapılıyor işlem . Korkularim var coj fazla😢
yldzyldz anne_adayiii benim kanamam var diye apar topar gittim karnım toktu yani alttan baktı kalbi atmıyordu hemen kürtaj yapalım istersen bayramda düşük yaparsın çok sancılı ve kanamalı olur içinde parça kalır tekrar kürtaj olmak zorunda kalma dedi beni bi odaya aldılar damar yolu açıldı ameliyathane Doğum odası gibi yer değildi sadece sedye ve çatala oturulan yer vardı bayılttılar ben zaten ağlamaktan şoka girmiştim sakinleşmem zor oldu uyandığımda ağrı kesici yapmışlardı ama kasıklarım çok ağrıyordu yarım saat içinde çıkardılar sancım da geçti çıkana kadar bu arada çatalda bayıltıyorlar
yldzyldz anne_adayiii rabbim yardımcın olsun inşallah gerek kalmaz hakkında hayırlısı olsun ne diyeyim takdiri ilahi 😔
Ozged anne_adayiii anne_adayiii ben de yaşadım aynısını ilk bebeğimi kaybettim, unutuluyor mu unutulmuyor ben hala onu çok özlüyorum kalbinin atışını duymamama rağmen. Şimdi çok şükür 6 aylık hamileyim. En hayırlı zamanda tekrar hamile kalacaksın üzülmemeye çalış. Allah sabır versin
anne_adayiii Ozged insan ilk gebeliginde boyle birsey yaşayınca cok üzülüyor ister istemez. Daha ne oldugunu bile bilmediğim birşeyi yasiyorum . Umarim en kisa zamanda tekrar hamile kalirim 🙏😙
anne_adayiii yldzyldz bende özelde olacağım büyük ihtimalle . Canım 9 Haftaya girdim yani olsa muhakkak biraz olsun görünürdü. Birde Sen istanbulda değilsin galiba ? Burada 1000 tl fln gibi rakamlarsan bahsediyorlar..
yldzyldz MeralimekEkinci burda okuduğum diğer yorumlarda 1 gece yatırdıklarını yazmışlardı ama beni yarım saat sonra çıkardılar
anne_adayiii yldzyldz MeralimekEkinci genelde yatirmiyorlarmis . Problemli birsey varsa yatıyorlarmış genelde.. mesela benim kanamam bile yok direkt boş gebelik kese alinacak😐
anne_adayiii Bilge35 doktor gerek yok bence ama sen bilirsin dedi.. zaten araya bayram girdi . O arada 9+0 oldum bugun. Haftaya giderim kürtaj olmadan tekrar baktirirm ama umidim kalmadı maalesef😢😢
yldzyldz anne_adayiii hayır İstanbul’da değilim büyük şehirlerde fiyatlar yüksektir ne bileyim üzüntüsünü şokunu atamıyorum üzerimden rabbim bize sağlıklı kucağımıza alabileceğimiz hamilelikler yaşatsın inşallah
Bilge35 anne_adayiii Allahım hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin canım. Belki sağlıklı bi gebelik değildi Rabbim daha ağır bi travma yasamaktan korudu seni. İyi düşünmeye çalış canım. Yada belki bebeğin görünecek . Sağlıkla hayırlı evlatların olsun . İyi bayramlar
MeralimekEkinci yldzyldz fiyat çok ucuz ben ilk kürtajı 1000 tl olmuştum akşama kadar yatırdılar istersen kal dediler kalmadık
MeralimekEkinci anne_adayiii kalırsınız merak etmeyin daha kolay oluyor kalmak ama asıl mesele sağlıklı olmması ben ilk düşğkte istedim genetik ama gerek yok dediler
Ozged anne_adayiii ben iki ay sonra hamile kaldım ki bu tür düşüklerden sonra rahim temizlendiği için daha kolay kalınıyor diyorlar sen stres yapma yeter ki Rabbim başka kayıp yaşatmasın 😘