ruyadandunyaya valla ben bıraktım o işleri. 32 yaşındayım. Yılların feministiydim. Gebe kalıp bu uygulamayı indirdikten sonra fikirlerim değişmeye başladı. Finalde kendime dedimki, ben kimi savunuyorum? Kimi korumaya çalışıyorum? Anne olmayı öğrenmiş, birey olmayı öğrenememiş ciddi bir kadın güruhu gördüm burda. Eril tahakküme boyun eğmiş ve ne desen kendini ezik gören bir güruh. Ben onları savunuyorum onlar kocalarını🤦♀️ Feminist kimliğimi bıraktım. Benim tuzum kuru, hayatımda her şey yolunda, kadına ve fikirlerine değer veren bir adamla evliyim, çevremde bulunan herkes belli bir kültür seviyesine ulaşmış, her türlü imkana sahibim, bunlara sahip olmayanların hakları uğruna yıllardır mücadele vermişim ve sonuçta “kötü olan benim” artık umrumda değiller. Ne yaşıyorlarsa müstehak. Çünkü tecrübelerim arasında şu var, isteyen bir şekilde mevcut sorunlarından kurtuluyor. Kadın, çok güçlü bir varlık. Herkes kendi mücadelesini versin şu saatten sonra. Şurda okuduğum yorumların yarısını kalbim küt küt çarparak okudum ya. Bir kadın bu sözleri nasıl olurda içine sindirerek, utanmadan yazabilir diye diye. Benim bunlar için harcayacak tek bir saniyem bile yok artık. Beter olsunlar.