minemom EsraAcar78 Türkiye de alınan kararlara artık şaşırmıyorum… ne zaman kadının hakkı önemsendi ki… kadın hakkında bir kararı yine erkekler verdi ne diyeyim daha ben.. yazık.
Gigis minemom canım benim kadın kadına düşman olmuş baksana erkeklere dahi laf edemiyorum yorumları okudukça. Bu herifleri yetiştirenler de kadın maalesef bu ülke bu zihniyetle böyle devam eder gider. Çok üzücü ya çoook ..
mjora Bazı yorumlara bakıyorum da İlber hocanın capsleri geliyo aklıma 🤦🏼♀️ kadınlar kendileri için iyi olanın farkında değil daha… kadın sömürüsüne alışmışlar olması gerekni savunana öcü gibi bakıyorlar… erkeklerin bu tavırlarına şaşırmıyorum ama kadınlar böyle şeyler yapınca…….. yazık 🤦🏼♀️💆🏼♀️
angime Gigis işte böyle kadınlar da şimdi doğurdukları erkekleri öyle yetiştirecekler ve bu açmaz hiç kapanmayacak. Zira anne olmak ne büyük bir güç. Toplumu anne eğitir aslında ama kime ne anlatıyoruz ki
Mervenzeee slnklkpt hanım efendi ben kadına şiddeti mi savundum burada Avrupa’ya laf ettirmediğiniz kadar keşke Osmanlı’yı savunsaydınız hani bizim ceddimiz onlar ya 🤦♀️🤦♀️
Gigis Mervenzeee valla o kadar geriye gitmeseniz de size bu yorum yapma özgürlüğünü sağlayan Atatürk ü savunsanız keşke.. Nasıl bir nankörlük aklım almıyor. Osmanlıya laf yok tabi ki ceddimiz de Mustafa Kemal Atatürk ü hiçe saymalara gelemiyorum ..
slnklkpt Mervenzeee farkındaysanız Avrupa falan savunmuyorum ben tipik cahil yorumlardan uzak durun! Sizin sayfanızda yaptığınız yorumları da inceledim kimle münakaşa ediyorum diye ve o an anladım ki '‘erkektir doyurulması gerek’'gibi saçma sapan yorumlarınızı da görünce anladım tam olarak zihniyetinizi. Allahım doğacak evladımı sizin gibi düşünenlerden uzak tutsun başka bir şey diyemiyorum.
Mervenzeee Gigis anlam veremiyorum şimdide Atatürk düşmanı olduk … ben Osmanlı’yı örnek alırım ve yazarım bu neden sizi rahatsız etti anlamadım !? Herkesin idolü başkadır hanım efendi herkes bu hayatta bazı büyük isimleri örnek alır siz buyurun alın Atatürk’ü laf eden yok 😐
Zhrdlk NefesDeniz cevabı çok açık aslında tamamen siyasi 🙄😉 muhtemelen aşığı oldukları partiyi savunma mekanizması 🤦🏻♀️
Nehirkaya25 Sedagb yalnız istanbul sozlesmesi bir yasa değil adı üstünde sozlesmeydi ve sadece kağıt üzerinde imzalanmış kuru maddelerdi. Malesef 9 yıl boyunca var olmasına rağmen kadın cinayetlerinde azalma olmadı aksine 65 günde 67 kadın bir erkek tarafından öldürüldü ise yaramayan bir sözleşmenin feshedilmesi cokta bisey değiştireceğini zannetmiyorum
Sedagb Nehirkaya25 bu sözleşmede haklara başvurularak bir çok kadına yardım edildi. Koruyuculuğu vardı.
Zhrdlk Nehirkaya25 çünkü uygulanmıyordu uygulanması için bir sürü sivil toplum kuruluşları kadın toplulukları bas bas bağırıyorlardı dünden beri değil yıllardır biz uygulanmaya alınmasını beklerken sözleşme feshediliyor?
Miumiu Okumazsak, haklarımızı savunmazsak, at gözlükleriyle hareket edersek sonuç bu. Ama Avrupa kötü. Şeriat gelsin. Osmanlı torunuyuz. Peki. ☺️
sophia Miumiu bunlar egitilemez bosa ugrasma. Su gorsele verilen cevaplara bak ya kucuk zihinlerin kucuk dunyalarin insanlari. Onlar icin benzin deposunu hep 50 tllik doldurmakla ve sadece sogan ekmek yemekle cozulebilecek onemsiz konular bunlar 😀
Miumiu Nehirkaya25 😂😂😂😂😂😂😂 Köle olmak isteyen biz değiliz☺️ Zaten hiçbir şeyin kölesi olmamak adına bir insan ve en önemlisi bir kadın olarak bu savaşımız. Atatürk’ün önderliğinde kurulan ülkemize de onun laik fikirleriyle yetiştireceğimiz çocuklarımızla inşallah o aydınlık zamanlara da kavuşacağız. Daha özgürce, daha uygarca günlere. ☺️
Mervenzeee Dnz8806 hanımefendi kime göre neye göre cahil diyorsunuz siz siz acaba ne kadar cahil değilsiniz 🤦♀️Had aşmadan yazın yazacağınızı kimseye cahil demek istemiyor Muş yok yaa siz bize cahil diyecek kadar akıllımısınız bakalım? 😁😁😁
Dnz8806 Mervenzeee Cahil diyene yine de cahil demek istemiyrm kimseye cahil diyemem yazmışım sizin okuduğunuzu anlamama sorununuz var ve kasıtlı olarak sinir bozmaya çalışan yorumlar yapıyosunz bana..Sizinle muhattap olmak istemiyrm.Yeterince incindiğinizi düşünüyorum 😉
Miumiu Mervenzeee Bir kadın olarak ezilmek, hor görülmek ve bir değeriniz olmamasını bu kadar istemeniz.. Gerçekten bir insan böyle bir yaşamı neden ister ki? Şaşırtıcı. ☺️
[silindi] HappyMom Platform üyelerinin konuşmalarına dahil olarak, taraf tutuyor olmanız son derece yanlış bence. Yazan kişi tabir ettiğiniz şekilde kovmamış diğer üyeyi. Yönetici olmak için dünya görüşünüzü geliştirmeniz gerekir. Çünkü burada çok çeşitli insanlarınız. Size dengeyi sağlamak düşer bence.
Dnz8806 [silindi] Kadınlardan ve haklarından yana taraf olmak..Bence dünyanın en özel tarafı,siz de deneyebilirsinz.
Nehirkaya25 Gigis eşiniz kuzeniyle çok içli dışlı olsa kıskanip tepki vermeyecek mısınız? Sadece merakımdan soruyorum çünkü benzer bi olay yaşadım ( akşam 6 ’dan sabah 6 ya kadar mesajlasma gibi ikiside evli kız sorunlarını anlatmış esimde sana yetememek beni üzüyor demiş kızda sen bana çok iyi geliyorsun demiş) misal benim bu yaşadığımı yasasaydin aman canım kuzeni nolacak mi diyecektin??
Gigis Nehirkaya25 valla böyle kuzeniyle birbirlerine bu şekilde yaklaşan hiç insan olmadı etrafımda aynı şekilde koca diye de yanımda tutmam benim için kuzen kardeştir ve biz kendi ailem olarak söylüyorum hep bu zihniyetle yetiştik.. Akraba evliliği yapan da yok çevremde mesela.. genelde bu zihniyette olanlar da bu da oluyor çünkü
Nehirkaya25 Miumiu atatürk önderliğinde kurtarılan ve kurulan ülkemizi avrupa sözleşme ve ozentiligiyle değil kendi örf adet kendi kural ve yasalarimizla yasarsak daha özgür laik ve atatürkçü oluruz sevgilerimle iyi akşamlar 😂😏
Sedagb Nehirkaya25 öncelikle yazdığınız şeye koyduğunuz emoji hiç yakışık almamış. Ölen her bir evladın annenin kardeşin sorumluluğunu sadece sözleşmeye yükleyemezsiniz. Unutmayın ki yasaları ve sözleşmeleri uygulamakla hükümlü bir devletimiz var. Eğer bu sürede bu kadar can verildiyse daha derin ve sağlıklı düşünmenizi naçizane tavsiye ederim.
Mervenzeee Miumiu anlamadığım şey Osmanlı kadınları mı ezip hor görüyormuş ? 😐 hanım efendi benim ceddim Osmanlı ve onlara layık torun olmak istiyorum bundan doğal ne var ? Ne rahatsız etti sizi ✋
Miumiu Nehirkaya25 Bu sözleşmeyi ilk imzalayan ülkenin 2011 yılında Türkiye olduğunu biliyorsunuzdur umarım. ☺️ Savunduğunuz örf adet; namus yüzünden öldürülen kadınlarımızı mı kapsıyor? Yoksa genç yaşta evlenen çocuk gelinlerimizi mi? Yoksa akrabası tarafından tecavüze uğrayan çocukları mı? Her bir bireyi, ötekileştirmeden kapsayan bir anlaşmanın size bu kadar dokunması.. Gerçekten tartışmaya bile gerek yokmuş. ☺️ İyi akşamlar.