Sirinanne92 şeriat olan ülkelerde bulundum işim gereği sürekli seyahat ediyorum ama oturmuşsun bana ordan şeriat bu değil diye sallıyorsun götürüp bırakacaksın seni oraya 1 hafta ağlayarak geri gelirsin müslümanım cok şükür ama bunun DEVLET YÖNETİMİ İLE NE ALAKASI VAR ? Müslüman olmam Allah’la benim aramda kimi ne diye ilgilendirir bu ? Beni korumak zorunda olan devlet devletin kanunları islam kanunları değil, islam kanunlarının geçerli olduğu ülkelerde de bu şekilde işliyor diyorum anlamak istemiyorsun sen sanıyor musun ki buraya şeriat gelse kafanı kapıdan çıkarabileceksin ? İslam dini böyle emretmiyor zaten ülkeleri yöneten insanlar kendi işlerine geldiği gibi uyguluyorlar evet gerçek şeriat bu değil ama malesef gerçek şekilde uygulanmıyor bunu anlamak bu kadar zor olmamalı ya bilip bilmeden konuşmayın, önce bi açın da şeriat nedir diye bari okuyun daha sonra gidin sözleşme maddelerini okuyun Google a yazsan nedir maddeler diye çıkar eğer icinde aile yapısını yıkmaya çalışan bir şey görürsen o zaman konuşursun, adam beni dövecek çocuğumu dövecek ben uzaklaştırma kararı aldıramayacagım niye ? Bi kadın aldırmış uzaklaştırma da sonra eve baska erkek almıs banane kardesim almasın o onun ayıbı bütün kadınları niye yakayım ahlaksızın biri yüzünden.