EsraAcar78 şuan da bir kaç kişi lgbt üzerinden olaya bakıp ikiye bölünmüş durumda. Farkında mısınız? Tecavüz ederken suçüstü yakalanan adam, henz tecavüz gerçekleşmediği için"yarım kaldı" aldı bu memlekette… Tecavüzünü kameraya kaydeden sapık “eski sevgilisiymiş” indirimi aldı. “Tecavüzde bağırıyorsa, rıza göstermiş sayılır” indiriminden faydalanan var. Eşini katledip “ kot giyiyordu, piercing takıyorsun, çantasında doğum kontrol hapı buldum” indirimi alan var. Kadın programımda, “ babam bana tecavüz etti” diyen kızını öldürüp “ babasını kamuoyuna mahcup etti” indirimi alan var. Tecavüz edip hamile bırakıp “zaten bakire değildi” indirimi alan var. Tanımadığı birine saati soran birini delik deşik ederek öldüren “ cilve yaptı” indirimi alan var. Üvey kızına tecavüz edip “ ruh sağlığı bozulmadı raporuyla” indirim alan var. Ormanda saldırıp çırılçıplak soyan ancak astım krizi geçirerek bayılıp yakalanınca “orası ıssız bir yer, isteseydim yapardım” indirimi alan var. Mahkemeye takım elbiseyle geldi diye “iyi hal” indirimi alan seri tecavüzcü var… Bence lgbt yi cartu curtu savunmayı bırakıp bu kadınların hakkını savunmalıyız ki karanlıkta bir yere gitmek zorunda kaldığımızda cesaret bulup bizimde başımıza bunları getirmesinler.