Hatice4446 Yaşayan veya duyan oldu mu özellikle kız denilipte erkek çıkan 26 haftalığım şimdiye kadar 4 doktor da kız dedi ayrıntılıdada kız dendi değişmez sanırım 🤷♀️
Asyavera Hatice4446 tabiki çok nadir olası durum görebiliyoruz ama artık 26 haftalık olmuşsunuz sizlerde artık ultrasonda kız mı erkek mi olduğunu çok rahat ayırt edebilir görebilirsiniz daha cinsiyeti değişmez .
Sermec27 Hatice4446 sanmam detaylı ultrasonda 30 40 dk inceleniyor kız dedilerse bu haftaya kadar kızdır 🥰
Shrbnarslan Hatice4446 bende 23 haftamdayım banada bu vakte kadar kız denildi şimdi son kontrolumde erkek dedi kafamız bi hayli karıştı detaylı ultrasyonu bekliyoruz bizde 🙄
Hatice4446 Sermec27 rüyalarama giriyor artık ya😀😀 psikolojim bozuldu erkek görüyordum hep rüyamda çevrem de de erkek deniliyo hep bana
Hatice4446 Shrbnarslan acaba aynı doktormu baktı şimdiye kadar ben detaylıya girdim ama zaten benim gittiğim doktorlardaki ultrason da 4 boyutlu idi
Yenibirannee Shrbnarslan banada 12. De erkek 16. Da kiz dendi suan 17+2 yiz detayliyi bekliyoruz 😂😂 boyle muallakta olmakta cok kotu ya