Çok şükür ben de doğurdum, naçizane deneyimlerimi paylaşmak isterim belki fikir olur, 8 Mart sabah 8:50de kavuştum yavruma ahh inanılmaz bi duygu🥰 Rabbim isteyen herkese nasip etsin…doktorumun önerisiyle epidural sezaryen doğum yaptım nasıl olacak neyle karşılaşacağım diye düşünürken doğuruverdim,epidural olduğu için bişey hissetmedim sonrasındaki kasılmalar ve gaz sancıları yordu açıkçası ağrı kesicilerle idare ettim, sezaryen olacaklar lütfen kayısı kompostosu götürün yanınızda,pijamadan ziyade gecelik ve depend büyük kurtarıcı (66 kilo ile doğum yaptım m beden depend almıştım l alsam olurmuş neyse ki m de kurtardı)pijama giyip çıkartmak büyük sıkıntı o yüzden gecelik kesinlikle olmalı,doğumdan sonra yürümek sıkıntı fakat zorlayın kendinizi yoksa sonrası daha zor oluyo yürümeyince gaz sancısı da can sıkıcı oluyor, eğer imkanınız varsa yanınızda size yardımcı olacak birisi kesinlikle olsun benim ablam vardı kendisi zaten ebe o yüzden çok yardımcı oldu, ilk 2 gün sütüm gelmedi yanınızda sıcak su torbası götürün ve göğsünüzün üst kısmına koyun göğüslerinize masaj yapın işe yarıyor,süt gelmeyince mama verdim bebeğime mecburen o yüzden mama alın derim biz şırıngayla verdik biberona alışmasın diye zaten mama vermezsem hem aç kalır hem de sarılık olur ki bizim sarılık değerimiz 6. Gün yükseldi bi taraftan mama bi taraftan anne sütüyle atlattık çok şükür, ne kadar emzirirseniz o kadar çok süt geliyor,sormak istediğiniz bişey varsa seve seve yanıtlarım Allah hepinize sağlıkla evlatlarınıza kavuşmayı nasip etsin🙏