Dilarraa Hazırlıklara başladım bebeğimin kıyafetlerini yıkıcam nasip olursa. Kısa programda beyazlar ve renkliler diye ayrı yıkamam gerekir mi
Mrvgl Dilarraa Her şeyini tek seferde yıkadım. Çamaşır mendili koydum makineye. Renk veren olmuş mendile bulaşmış. Marketten alıp bu şekilde yikayabilirsiniz rahatlıkla
Mavisannesi2 Dilarraa nu renk karıştırmayan mendiller var rossmanda trendyolda onlardan al renkler geçmiyor o zaman birbirine öteki türlü makine dolmuyor günah
Biyolog-anne Bsmlh ayrı yıkamanda fayda var bende ayrı yıkadım hep ama önemli olan durulama bence çift durulama yaptım deterjan kalıntısı kalmasın diye
Dilarraa Biyolog-anne evet az önce battaniye nevresim felan yıkadım kısa pragramda duru granül ile deterjan kalıntıları vardı şimdi tekrar yıkanıyor
Eessrra Bsmlh çok ıslak kalmazmı o zaman kuruması da zaman alır ve bekledikçe tozlanır diye düşünüyorum
Bsmlh Eessrra güneşli günü kolladım cnm ıslak kalmadı sabah yıkadım 4:30 kurumuştu 6 da ütüledim🥰 bazı süsleri çıkar diye çok sıkmadım zaten hastane çıkışının üstünde hıc sıkma yapamyın yazıyordu yınede sıktım
ElifLaren Mrvgl karışık renkte her makinede kullanılır mı bu mendiller ilk kez duyuyorum hiç renk bulaşmıyor mu sizinki hangi marka
Bsmlh Eessrra ben erken dogum olacak diye 28 de yıkadım o hafta nasıl güneşti iyi oldu bugünde tek tek delıklı organızer içine koyup kapattım valızı
Mrvgl ElifLaren Hatırlamıyorum markasını , ambalajı çöpe attım da. Yerel marketler de de var. Rossman vs yerlerde de. Beyaz sarı kırmızı pembe hepsini bir kere de attım.
Mucizem- Dilarraa kısa programda 30derece 400devir yaptım rosmandan renk tutucu mendil aldım kendi markası domol 2adet koydum karşık yikadim hiç bise olmadı 😊