Deletedmom737382 Mimerayk hangi tip diyabetlisin canim? Rabbim yardimcin olsun gercekten zor, herzaman halimize sükretmek lazim. InsAllah sende sag salim alirsin yavrunu kucagina 🥰
Deletedmom737382 Mimerayk dikkat edersek Allahin izniyle hicbirsey olmaz. Benimde Ailemde cogu kiside typ 2 diyabet var malesef. InsAllah benimkide gecici olur🤲🏻. 98% geciyormus gebelik sekeri.. halamda teyzemde felan hep gecmis..
Deletedmom737382 Sibelina bende her gittigimde kan ve idrar veriyordum canim ve cikmadi. Seker yüklemede cikti benim gebelik sekerim. InsAllah sende cikmaz.
BirGolgi Dilara1903 diğer yazdığınız ürünler de hepsi markette satılan paketli ürünler olarak geçiyor ve pek önerilmiyor. O yüzden ben yoğurt ve kefiri evde yapıyorum
Bsmlh BirGolgi değişti kuzum dün liste ☺️ Çok güzel çok yoğun ve kalorili oldu ve tokluk bugun o kadar şey yazmış 101 geldi🤲
Kimkibu Glsmmm88 3 hfta kadar diyet yaptım yok hemde hep aç kalıyordum hemde düşmedi.. doktoru değiştirdim endokrine gittim çok ilgilendi doktorum aç kalmıyorum şimdi bakalım insallah düzenede girerde rahatlarız
Glsmmm88 Bsmlh bende diyetteyim doktoro da gidiyorum çok nadir yükselmeler var doktor insülin başlayalım deyip duruyor ben istemiyorum bakalım ne olacak
Glsmmm88 Bsmlh değil aslında çok nadir yükseklikler var onda da anlamadığım şekilde yükselenler 170 180 1 haftada 2 3 tane böyle oluyor tokluk tabi açlıkta sorun yok
Glsmmm88 Nnuurrr benimde ilk hamileligim de vardi maalesef erken doğum oldu 35 haftada inşallah zamanında gelirler canım
Glsmmm88 Eda115354 biraz geç gördüm kusura bakmayın açlık kan şekerim genel olarak sınırda yada daha düşük benim sorunum toklukta
Eda115354 Glsmmm88 hım ben de daha şeker yüklemesine gelmedik ama açlık 76 çıktı alt sınırda ama tokluk nasıldır bilemem. Bi hafta önden gidiyomuş bebek onun için doktor şeker bakmalıyım mutlaka diyince aklımda kaldı. Teşekkür ederim 🙃
Glsmmm88 cansuuylcn89 ahh sorma aynı benimde öyle sık sık acikiyrm her şey de yenmiyor valla bende şaşırmış durumdayım ama yorumlarda arkadaşlar çok güzel bilgiler vermiş
Glsmmm88 Deletedmom737382 benim acliklarim genel olarak sınırda çok geçmiyor ama tokluklarim dikkat etmediğim taktirde 220 bile buldu