Selam güzel anneler sonunda bende doğum hikayemi paylaşabileceğim🙏
20.03.2021 de tam 40+1 olduk doktor randevumuz vardı tabi bizde hiç bir belirti yok doğuma dair. Kontrolden önce nst çekildik hiç sancı çıkmadı bebeğin kalp atışları gayet iyiydi yine bekletecek bizim nazlı kız diyip doktorun odasına girdik doktor nst ye bakınca gayet iyi sıkıntı yok dedi pazartesi günü tekrar kontrole çağırdım diye söyledi ama önce bir muayene yapalım sizi dedi. İlk çatı muayenesini 37. Haftada yaptım gayet iyi geçmişti ben yine o şekilde olacak sandım rahat uzandım çatala ama bu sefere kadar derine gittiki istemsizce çokluk attım daha sonra ultrasonda baktı ben üstümü giyerken elimin yanına geçti doktorum içeriye girince bebeğin bacağına kordon dolanmış o yüzden aşağıya inemiyor suyu azalmış ve çatıda darlık var dedi istersen suni ile başlayalım ama müdahale çok olur hem içten hem dıştan dikişin fazla olur diyince eşim gerek yok sezeryan ol dedi bende kabul ettim. Doktorum demesin mi tamam o zaman yatışını yapalım 2 buçukta kucağına alırsın diye ben o şokla ne diyeceğimi bilemedim bari pazartesi olsun demişim ama doktor riske atamayız deyince hemen kabul ettim eşim eşyaları almak için eve geçti bende yatış işlemlerini yaptım spinal anestezi ile güzel kızımı beş dk içinde aldılar. Rabbim herkese nasip etsin çok güzel bir duygu 🙏 iğne bende üç kez denendi çünkü bi türlü doğru açıyı bulamadılar 3. De buldu anestezi doktoru zaten hemen sonradan takılıp işleme başladılar sonrasında ameliyathaneyi inleten kızımın sesini duydum ten tene temas yapıldı giyinmek ve muayene için yanımdan alıp odaya çıkardılar o sırada benim dikiş işlemlerim tamamlandı bende odama geçtim emzirmeye hemen başladım allahım çok güzel bir his 🥰 uyuşukluk geçince hemen yürüyüş yaptım çok zorlanmadım bebeğim için herşeye değer birazdan hastahaneden taburcu olup evimize geçeceğiz rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin 😘