Mertimm Kızlar doğumun yakın olduğunun göstergesi olabilir mi ..? Cunku ben hamileliğim boyunca hep kabizdim 🤷♀️
Smnrky Mertimm bende 38/3 üm bakalım dpüurucaz mı benim nişanım geldi 3 gün önce hala gelmeye devam ediyor ama sancım çıkmadı 🤷🏻♀️
pitircik2021 Mertimm evet göstergesi diyorlar ama bende haftalardır ishalim yani 40.haftaya girdim ama tık yok. Yani çok heveslendirmesin bu durum 😂
Mertimm Smnrky Ayy ne güzel benim sezeryan olacak ama suyum gelsin de gideyim diye can atıyorum çok zorlu bir süreç benim için 😏🤷♀️ Allahim sağlık versin hepsine
Merveakbb Smnrky Benimde 37+5belli sancim var 38+1 1 cm açiklik var 3 gun nişan geldi 4 gun evde sanci çektm nst 80 kdr sanci çikiyodu bugun sanki hiç o sancilari çeken ben deyilim ne sancim var nede nişan gelmesj
pitircik2021 Merveakbb ay benimde aynı sizin gibi belirti çok arada geliyor arada gidiyor ama bi türlü gelmek bilmiyor 😂 her belirtide heveslenip sıcak duş falan aldım ama sonra başa dönüyorum
Mertimm pitircik2021 Heveslenmoyorum artık 😏 Günümü bekleyeceğim bende 4 gün kalmış surda bekleyelim artık ne yapalım ☺️
Merveakbb pitircik2021 Aynen canim sicak suda squat hareketi yapiyodum sicak su belime tutuyodm yok ne gelen ne giden bakalim ogluşum ne zman gelmek isterse artik