Bittercikolata Melike-Alya asker esiyim ama eşimle aynı sehirdeyim şükürler olsun. Yanımda olacak ama olmayanlar için çok zor bı durum. İnsan en çok onun sevgisine merhametine ihtiyaç duyuyor. Allah yardımciniz olsun🙏🏻
Dilara0638 Melike-Alya bende asker eşiyim doğumda muhtemelen yanımda olacak ama şuan yeni hamileyim sıkıntılarım oluyor ama sürekli nöbetleri oluyor bende bu durumdan çok rahatsız oluyorum ama işleri gereği mecburen katlanıyoruz napalım zordur asker eşi olmak tabiki🥰
saziye51 Melike-Alya bende asker evliyim 7 aylık hamileyim 5 aydır görevde 🤭😞 doğumda yanımda olabilecek mi olamayacak mı onu Bİle bilmiyorum Rabbim yardımcımız olsun 🙏
Hatice-akyhrz Benim de eşim asker. Daha yeni hamileyim bilmiyorum Ekim e kadar ne olur. Sizde inşAllah rahat bir doğum atlatırsınız eşiniz yanınızda olmasa da manevi olarak yanında hissetmelisiniz 🤗 asker eşi olmak zor
ahenkk_1224 Melike-Alya Benim eşim de doğumda yanımda olamayacak. Doğurduktan sonra doğum iznini kullanıp bizi götürecek inşaallah. Gerçekten asker eşi olmak zor. Allah-u teâlâ can sağlığı versin cümlesine.
Cimen_bebek Melike-Alya Asker eşiyim bende. 1 ay sonra 5 aylığına goreve gidicek eşim 😔 Izin verirlerse gelicek ama vermezlerse bebeğimiz 1 buçuk aylıkken dönücek malesef😖 Canı sağolsun sağ salim gelsinde napalım bekleriz🤲
karayakaydan Melike-Alya esim diyarbakir lice de gorevde 🤦♀️ben istanbuldayim dogum iznine gelebilirse gelecek dogum sonrasinda 15 ay daha yok cok berbat bir durum ne yazik ki.. Allah can sagligi versin hicbirinin ayagi tasa değmesin.. Gidene de bekleyene de zor😔🤦♀️
sila55_umay55 Melike-Alya benim eşimde asker ama allah izin verirse gelicek inşallah sizin eşlerinizde gelir 🤲🤲
Melike-Alya 7 aylık hamileyim görevlendirme çıktı memlekete gelmek zorunda kaldım izni var ama doğumdan sonra anca gelebilirim diyor en çok onun desteğine ihtiyacım olduğu dönemde telefonuna bile 2 günde bir ulaşabiliyorum çok zor gerçekten 😔
Pelin__1 Melike-Alya ben de 5 aylık hamileyim eşime yurt dışı görevi çıkma durumu var, giderse eğer doğumdan sonra dönecek. Tayinciyiz de bu sene bakalım nasıl olcak. Sağlık olsun diyoruz artık😊
Esradgn3558 Melike-Alya benim de eşim Yüksekova’da ben üç aydır ailemin yanına İzmir’e geldim Burda doğum yapacağım belki doğumuma gelemeyebilir eşim ama doğumdan sonra gelecek ben de çok üzülüyorum gelemezse yetişemezse diye yine onların canları sağ olsun da gerisi mühim değil 🥲😇