Serrax Esrakocer bebek arabasının puseti ilk günler çok iyi oluyor,1-2 aya kadar. Sonra zaten oyun halısına yatırırsın gittiğin yerlere orda oynar,seyyar hamak beşik ise aşırı kurtarıcı. Gündüz uykuları için büyük rahatlık.
kelebek15 Esrakocer e bebekten klasik hamak almıştım fiyatı çok uygundu hala öyle.nerdeyse1 buçuk yasina kadar gubduzleri ondan uyudu.2. bebiş de kullanacak kısmetse.tasimasi da kolay hafif yer kaplamıyor
Misto Esrakocer tredyolda anadizi yaz cok guzel kullanisli salonda kullanabilecegin besikler cikiyor bi bak derim ben
[silindi] Esrakocer ana kucagı almıştım ama bebek dönmeye başlayınca işi bitti kullanamadım sonra hamak aldım ondan cok memnun kaldım uyuyunca da içinden hiç almadım salladıkça uyurdu minnoşum çokta cabuk büyüdü 🥰
sosi5 Esrakocer yani eger bebek araban travel ise puseti anakucagi olarak kullanabilirsin kuzum fakat max 7 ay yatacak içinde otomatik besigin 3 Aydan sonra hem eğitim hem oyalayici aktivite yapan piyonlar vs yer oyun mati oluyor ondan alırsın hem eğitim hem oyalar ama ben kullanmadım kullanan birine sormak lazım gerekli mi diye kuzum
sosi5 Esrakocer rica ederim kuzum ben oğluma anakucagi da almıştım fakat puset daha cok isimi görmüştü benim bilgin olsun hayirli doğumlar dilerim sey soracağım park beşiği nasil bi sey aldiniz nereden aldınız ben kararsizim o konuda da sizce alt değiştirme yeri olan bi park besik mi tercih etsem fakat ikiz gebeyim tek beşikte en azından 4 aya kadar idare etmemiz gerekiyor maddi anlamda cok sıkıştık çünkü sizin düşünceniz nedir sığarlar mi sizce
Ebru92 Esrakocer ablamın bebeğinden kalma hamak var ,hafif istediğim yere taşırım diye düşünüyorum bebiş de onda sallanır🥰
Rabia54_ Esrakocer manuel internetten bak istersen markası moje bence okadar para vermeye gerek yok çünkü ilk başta çok fazla sallanma ihtiyacı duymuyorlar ki zaten
leyla_ok Esrakocer Park yatak alacağım.Onun haricinde birde ana kucağı başka da almayı düşünmüyorum.Hamak türevi düşünmememin sebebi bebek sallanarak uyumaya alışıyor bu sefer o olmadan uyuyamıyor.Bu yüzden sadece dediklerimi alacağım.
Esrakocer sosi5 canım biz park beşiği yoyko 8 in 1 aldık. Kumaşı çok güzel çok kaliteli geldi bize hoşumuza gitti alt açma ünitesi falan da var ayrıca anne yanı da olabiliyor 70×110 boyutu İçi geniş yani rahat edersin diye düşünüyorum ben sana videonun linkini atayım incele hepsi buradadan indirimden 899 TL’ye aldık hatta hepsi burada sitesinin altında alanların yorumları ve fotoğrafları da var ona da bak
BurcuE_ Esrakocer joie sansa ana kucağı aldım titreşimli müzikli falan çok işime yarayacağını düşünüyorum 🤗
Mekselinda Park beşik aldım. Sebebi diğer ana kucağı ahşap falan 9 ay kullanabilir sonra ben onu ne atabilirim ne satabilirim tekrar masraf yapmam gerekecekti. Haa illa ikinciye ihtiyaç olursa ana kucağını tercih ederdim
MinnieMouse Esrakocer anakucagi guzel is gordu bizde 😍 hamak gunduz uykusu icin kullaniyodum ama benim kizim sallanmaya alistigi icin tercih etmistim. En basta titresimli otomatik sallanan anakucagi almadigim icin pisman olmustum