Ebrus25 Merhaba arkadaşlar Bebeim 19 haftalık kilosu 170 gr boyu 20 cm acaba ben sağlıklı beslenemiyormuyum. Bilgi ve fikrinize ihtiyacım var cok üzgünüm . Eşim sürekli hiç yemiyorsun senin yüzünden çocuk cok zayıf diyor sizce haklı olma durumu var mk yoksa haftasına göre ideal durumdamiyiz? Şimdiden teşekkür ediyorum
MasalAlparslanMom Ebrus25 haklı olma durumu yok çünkü bizim yediklerimizle alakası Yok bebeğin kilosunun 😇 23 . Haftalarda benimki 450 gr civarında 1 hafta gelişimi önden giden bi bebekti. Bence seninki normal. Doktorun bişey demedimi
Kirmiziasli Ebrus25 17 haftalık kilosu, gelişimi de 16-17 haftalık civarında mı, doktorunuza danışın derim
Esra___ Ebrus25 cnmm ben de çok dikkat ediyorum herşeyden yemeye çalışıyorum bugün geldim doktordan bebeğim 18+1 günlük boyu 18 cm kilosu da 240 grammış internetten baktım senin bebiş de o değerlere göre normal sınırlarda çok da takılmamak lazım doktorun iyi diyorsa iyidir arkadaşlarımın hep 1-2 hafta önden gidiyordu bebekleri Benim ilk başlarda geriden geliyordu şimdi tam haftasında sağlıklı olsunlar da bu ölçümler tahmin zaten
merry8y Ebrus25 doktor sorun var demediği sürece neden takıyorsunuzz. daha çok küçük yediklerinizle ilgisi olamaz☺️ ayrıntılıy girdiniz mi bebğe giden damarlarda sıkıntı yoksa ileriki haftalarda almaya başlayıp tontikleşecek zaten☺️siz yinede kendi sağlıgınız için süt yoğurt peynir yiyin bol su için protein alın bebiş de beslenecektir. erkekler anlamıo bikere bu işlerden🙄
Ebrus25 MasalAlparslanMom hayır birşey demedi geçen hafta gittik . Ne bileyim eşimde baskı yapınca bende acaba sıkıntı bende mi diyorum o nedenle merak ettim
Ebrus25 Kirmiziasli geçen hafta gittik gayet sağlıklı dedi o nedenle bende pek umursamadım . Eşim söyleyince kafaya taktım
Kirmiziasli Ebrus25 kendinizi strese sokacak yorumlara aldırış etmeyin derim... sağlıklı besleniyorsanız, bebeğin gelişimini engelleyen bazı şeyler var, kafein gibi.. kullanmıyorsanız, vitaminlerinizi alıyorsanız,, içinizi rahat tutun,,, keyifli gebelikler
Ebrus25 Kirmiziasli olabildiğince sağlıklı besleniyorum sigara alkol kahve herhangi birşey içmiyorum . Cok teşekkür ediyorum . Sizede sağlıklı hayırlı gebelikler 😊
Ebrus25 Esra___ cok teşekkür ediyorum allahım hayırlı sağlıklı sıhhatli evladımız olmasını nasip etsin insallah 🙏🏻🙏🏻