Rmys11 18.haftada plasentanın önde olduğu söyledi yani aşağıda sanırım bu haftalarda aşağıda olup sonradan yukarı çıkan var mı
ozlemak42 Rmys11 zamanla yukarı doğru çıktığını duymuştum kesin olarak 24. Haftalarda belli oluyormus
damlali Rmys11 canın öndemi dedi ön duvardamı dedi ikisi çok ayrı şeyler?? Mesela önde aşağıda demekte oluyor ama ön duvarda mesela Benimki olması gerektiği. Yerde dedi doktor
BTSG04 Rmys11 plasenta önde demek aşağıda değil göbekte demek oluyor benimkide öyle çünkü. Bebek ve göbek arasında olduğu için tek dezavantajı hareketleri daha geç ve belki diğer annelere göre daha hafif hissetmek. Ben 31. Haftamdayım gayet yeterli hissediyorum beneğimi
Rmys11 damlali bilmiyorum bana söylemedi sekreterine bilgileri girerken söyledi o an dikkat etmedim gelince aklıma takıldı plasenta önde yazdırdı sekretere
Rmys11 BTSG04 ben başka bi doktora mesaj attım bugün plasenta önde demek ne demek diye aşağıda demek dedi ama erken haftadasın yukarı çıkabilir daha dedi
BTSG04 Rmys11 hmm banada önde dedi ve bu şekilde anlattı sizinki farklı ozaman. İnşallah çıkar yukarı 🌸
Rmys11 BTSG04 işte bana o doktor hiçbişey demedi bende bilmeyince sormadım şimdi başka bi doktor var çok önceden gittiğim ona mesaj attım doktor böyle dedi diye o da aşağıda o zaman ama çıkar yukarı dedi keşke ona sorsaydım o görünce daha iyi açıklardı
Esra2306 Benimde plasenta aşagıda fakat 30 bile yer değiştiren varmış hemen telaş etmeyin zaten bazı doktorlar hamileliğin başında anne adayına soylemıyor bile ilerleyen zamanlarda takıp edicektir doktorunuz