Ipekbocugu Merhaba anneler, bebeğinizin ilklerini anı olarak saklamak için özel birşeyler yapacak mısınız? Benim aklıma pek birşey gelmiyor. Ama sonraki yıllarda aa böyle yapabilirmisim deyip anıları kaçırmış olmak istemiyorum. Aklıma bir tek ilk ayak izi geliyor.
eminenura Ipekbocugu merhaba, ben ilk kalp atışını ses kaydı almıştım onu tablo yapmayı düşünüyorum. Bir de aynı zamanda defter yazıyorum oraya her ilkinin fotoğrafını yapıştırmayı düşünüyorum. Mesela bebeğimizi ilk öğrendiğimiz gün hissettiklerimizi yazdık eşimle o gün fotoğraf çekildik çıkartıp yapıştırdık. Böyle şeylerle dolduruyorum defteri :) ilerde çocuğumuz da okuyup mutlu olsun istedik
Asyakuzusu Ipekbocugu Ben oğlumun saçını saklamıştım. Sonra ondan küpe, kolye, yüzük yaptırdım. Tüm ultrason çıktıları zaten duruyor. 1 tane takım sakladım giysi. Birde elinden hiç düşürmediği battaniyesi vardı parçalandı nerdeyse elinde ama onuda saklıyorum.
SofiB Ipekbocugu ben bi defter yapmıştım ilk oğlumda, küçüğüme de yaparım inşallah doğum hikayesini yazdım, onu ilk öğrendiğim andaki duygularım ultrason görüntüleri daha büyüdükçe ilk kelimeleri, ilk saç kesimi var, büyüdüğünde kendisine göstermek için
Morvy Ipekbocugu ben fotoğraf albümü yapmayı düşünüyorum normal ultrason kağıdıyla renklisiyle başlayıp belirli bir yaşa gelene kadar sürdürmeyi düşünüyorum her fotoğrafın altına kısa birşeyler yazmayı düşünüyorum
Bulutsevdasi Ben ilk giydiği kıyafeti saklicam. Ultrason kağıtlarını saklıyorum. Birde ilk battaniyesini.
Oms Bende nasip olursa saclarini, ilk banyosunu kiminle yaptirdigimizin fotografini falan deftet seklinde saklamayi düsünüyorum. Ilk kiyafetini ve cok sevdigi biseyi olursa onu. Ultrasonlari zaten duruyo ☺️
Oznur_08 Ipekbocugu ben ilk giydiği hastane çıkışı olabilir diye düşünüyorum ve kendim yelek ördüm onu saklıcam torunlara 😂
metehaninannesiii Ipekbocugu ben şuan bebek anı kitabı aldım çok memnunum onu dolduruyorum içine fotoğrafları da koyuyorum ona hediye etmeyi düşünüyorum birde el ayak izleri yapıp duvara asicam odasına onuda büyüdüğü zaman hediye edicem
Gulsenela Ipekbocugu Paşabahçe’de ilk saç ve diş seti var ikili kutu halinde onun içinde çok şık bi şekilde saklayabilirsiniz