Öncelikle günaydın anne adayları 😍💕
-18 Mart’ta pambık kızımı kucağıma aldım 🙈 Doğumdan 1 hafta önce NST mizde hareketlerde istenen beklenen değerlerin altında oldugu için doktorum ben strese giriyorum die perşembe doğumu SUNİ SANCI yardımıyla başlatalım dedi. Perşembe yatışımız yapıldı ve Nst de bu sefer pambığımın minik kalbi çok hızlı atıyordu onu sakinleştirmek için ilk serum takıldı ☺️ Sonrasında verdiler coşkuyu suniyle 😂 tabi ilk bir kaç saat o sancılar bana çocuk oyuncağı gibi geldi her sancıda gülüp eğleniyordum filmler izledim şarkılar dinledim falan 😂🙈 sonrasında böyle olmuycak suyu paylatalım dediler ve herşey o an başladı 🥺 ağrılar şiddetlendikçe çok ağladım. Eşimi aldılar sancı odasına masajlar, pilates topları, rahatlatıcı kokulu lambalar hiçbiri rahatlatamadı beni kiiiiii açışmamda ilerlemedi 4cm de kaldı bebek aşağı inmedi falan 🥺🙄
Ben doktoruma yalvarsam da yakarsamda sezeryana almayın dedim günler önce ama o gün yalvardım yakardım gerçekten 😂 artık halim kalmamıştı ruh gibiydim sezeryana alındım. Çünkü daha kendi sancılarım yoktu ortada ve benim ıkınıcak halim kalmamıştı 🙈bir de bilen bilir TÜP BEBEKti yavrum çok üstelemek istemedik 🤷🏻♀️ sezeryan öncesi rahatlamam için 2 yane serum takıldı ve ne sancı kaldı ne ağrı dedim dünya varmış 😂😂😂 Ameliyathaneye alındım 10 dk sürmedi kızımı görmem. Ama asla pişman değilim suniyle ilk denemiş olmaya 🙈 2 gece kaldık hastanede dün öğlen çıktık evimize ve herşey çok güzel 😍 Rabbim isteyen her kadına nasip etsin bu mucizeyi 💕 şimdi yavaştan sütüm geliyor minik minik ama yetmiyor mamayla idare ediyoruz ki kızım ilk memeleri yokluyor sonra AVENTin cam biberonunu aldım bir de SMA mama hiç memeyi almamazşık yapmadı şimdilik inş vazgeçmeden de tamamen gelir sütüm 💕 Rabbim doğum bekleyen arkadaşlara hayırlı doğumlar bebek isteyen kızçelere hayırlı haberler almayı nasip etsin 💚