asliiyorgunn Bildiğiniz Bi instagram sayfası var mı yeğenime magnet yaptırmak istiyorum. Yeni doğdu bebişimiz çok şükür 🙏😍 bildiğiniz varsa yardımcı olur musunuz kızlar??
SERNUR asliiyorgunn bende bekliyim şuracıkta Bi iki yer araştırdım ama karar veremedim 🙈 hayırlı olsun saglıkla büyütün inşallah 🤲 😍
Minikarpuz asliiyorgunn merhaba ben miskokulu masallar sayfasından yaptırmayı düşünüyorum çok güzeller bence. Tanesi 7 TL ydi
Burcu34- Minikarpuz bana inanılmaz fazla geldi bende sordum çok güzel ama😊 Sizde bi kokulutas_partimiss sayfasına bakın isterseniz 😊
Nonik partyseker diye bir sayfa var instagramda, Yasemin Uğur diye bir ev hanımına ait. Yerleri İstanbul Bahçelievler’de, kesinlikle güvenebilirsiniz
Schiaparelli https://instagram.com/dogumgunusepetim?igshid=1vrc7c825djgd Instagram’da dogumgunusepetim var anı örtüleri de çok güzel
Asyakuzusu cgla1 İnstagramda tasarım çikolata sayfası. @tasarimcikolataa olarak ismi. Çikolata kutusu ile takım🥰
Asyakuzusu SERNUR 72 adet 95₺ 20 kahve + çikolata 80₺ 5 kahve + magnet 25₺ Kapıda ödeme 10₺ Toplam 210₺ bu şekilde yaptırdım magneti sadece çok yakınlarım için az adet yaptırdım. Sonuçta arkadaşım komşum ne yapsın benim kızımın adını dolabında😁
Burcu34- asliiyorgunn ben bu sayfadan yaptırdım kızım için hem çok uygun hemde çok ilgili bir hanımefendi zaten kendiside happy momdan 2,5 tl ye yaptırdım 🥰