sevgiliminikizim Ben krep yapmaya karar verdim gerçi kaç gündür canım patates kızartması istiyodu ama üşeniyorum 😂
SERNUR sevgiliminikizim yumurtalı ekmek yaptım çok pratik diye 🙈akşam erken yedim yemegimi sabahta ilaç içiyorum açlığa dayanamıyorum 🤭
Elf_ogz sevgiliminikizim Artık peynir yumurtadan tiksindim ne yapıp yesem diye düşünmektende gına geldi. Muhtemelen kayınvalidemde hazır sofraya gideceğim 😄😄
Gulsen4224 sevgiliminikizim tost yumurta haşlaması yaptım yanına da peynir zeytin falan filan 🤭 açlıktan kızım tepiniyor içerde 😅🙈
Ays0 Domates, salatalık, peynir tabağı, soslu yeşil zeytin, sıkma portakal suyu hazırladım. Fırından da sıcak simit, poğaça vs aldım başka bir şey yapmadim 😂
Elf_ogz Mom97 Az önce kayınvalideme gideceğim dedim ama şu yorumu okuyunca benimde canım çekti kalkıp yapayım bari 😄😄 Bu arada hamileliğimde tatlı şeylleride pek yemem ama ah bu can çekmeleri 😄😄🙈🙈
Elf_ogz Mom97 Valla tüm gece uyumadım gözüm almadı hamilelikte anlık karar değişimleri 🙈 Bunu yarına saklayıp kayınvalidemin yolunu tuttum 😄
34_21_23 sevgiliminikizim fazla kilo almaktan korktuğum için anamın ev yapımı reçellerini bile yemiyorum krep kızartma asla yiyemem herhalde 😀 başta yapıyordum kilo ilerleyince uzun zamandır peynir zeytin yumurta yeşillik tahin pekmez falan tam buğday ekmek eşliğinde😀
Semashbl sevgiliminikizim anne evinde börek 🥰 kızartma yapma o zaman fırında yap hem yağsız hem daha kolay oluyor çok da güzel oluyor nacizane tavsiye ☺️