Nurztekin Merhaba kızlar ben de uzuuun bir süredir bu forumdayım , belki bazılarınız bilir 41 haftalık oldum ve hal dogum yapamamıstım. pazartesi günü kontorlum vardı. doktorum 41 +2 günlükken yarıs yaptı hastaneye cunku bebeğim 3900 dü bi kaç gün daha beklesek normal doğum yapamayacağımı söyledi. yatısım yapıldı sunni sancı verildi 24 saat ağrı cektim suyumda patladı onunda sonunda sancı çektim. ama acılmam olmadı . 24 saatın sonunda artık bitmiş tükenmiş bir vaziyetteydım gercekten o dogum sancısında neden cennetin annelerin ayaklarının altında oldugunu anladım. artık 24 saat sonunda acılmamın olmayacagı anlasılınca sezeryana aldı doktorum beni. sezeryan sonunda meleğime 12.06.2018 saat 9.30 da kavustum kızlar. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah onca agrı cektim çekerken bir daha asla dogurmam dedim ama dogurduktan sonra kucagıma alınca hepsi bittiiiii 😊 unuttum tüm herseyı, tabi bebeğimi 1 gun kucağımda tutabildim kızlar sarılık olmus anne baba kan uyusmazlıgından dolayı aslında tüm iğneleri vurdurmustuk ama bebeğim rh + ben rh - olunca sarılık olmus suan kuvezde mavi ısık alıyor nolur au mubarek gunde dua edin bebeğime kızlar da şifa bulsun hemencecik tekrar kavusayım yavruma. hamilelerin duası kabul olurmus lütfen kızlar , rabbim hepinize kolay hayırlı dogumlar nasip etsin 🙏🏻
HicranKzn Nurztekin Allah acil şifalar versin inşallah bir an önce kavuş yavruna🤗🙏🏼🌸🌺. Yaşı uzun ,bahtı güzel olsun
DemetCeylan Allah şifa versin kucağına al biran önce inşallah. Bizde de kan uyuşmazlığı var önlenemez bir durum mu acaba sarılık
Nurztekin DemetCeylan evet canım eger bebek negatif olursa sıkı tı olmuyomuş doğunca ama eger bebek pozitif olursa sarılık oluyomus. bizimki babaya cektiği için pozitif olunca sarılık olmus