Ayazmavi Merhaba, 12 haftalığız ama alerjiden dolayı burnum tıkandı nefes almakta zorlanıyorum. Ayrıca kulak ve geniz kaşıntısı var. Böyle bir durumla karşılaşan var mı?
Morvy Ayazmavi kullandığın birşey varmı peki? Benimde eye karşı olduğu bilinmiyor ama alerjim vardı hamilelikten dolayımıdır bilmiyorum ama geçti yinede hafif burnumda tıkanıklık olduğu icin 15. Haftaya kadar otrivine kullanmak zorunda kaldım şuan onuda bıraktım
Aysun1983 Ayazmavi bende de kronik faranjit var cnm ama doktorum "“alerset” ((bebeklerinde kullanabileceği bir ilaç)bile içirmiyor kulak damlası kullanmam gerekiyor kaşıntı yapıyor ve pul pul dökülmeler oluyor ama yok diyor çok rahatsız etmiyorsa kullanmıcaz
asliiyorgunn Ayazmavi benim doğuştan kronik alerjim var astım alerjisi. Bi de ben normal şartlarda ilaçsız yaşayamıyorum malum hamile kalınca bıraktım hepsini. Doktora sordum hamilelerin içebileceği alerji ilaçları önerdi. Bence sizde doktorunuza sorun önereceği ilaçlar vardır elbet
Huzurmelegim_28 Ayazmavi ah ah 19 haftalığız 2 gündür aynı durumdayım hiç bişey yapamıyorum acile gittim oksijen verdiler 20dk biraz açtı ama şuan yine aynı napcam bilmiyorum 🤧🤧🤢 burun tıkalı nefes alamıyorumm boğazım kulağım kaşınıyor çok fenaa
Ayazmavi Morvy ben KBB ye gittim ama %2 de olsa bebeğe geçme ihtimali var veremem ilaç dedi. Ama eğer dayanamıyorum yaz dersen yazarım dedi. Tercih etmedim ama çok zorlanıyorum.
Morvy Ayazmavi gerçekten çok zor bir durum çok iyi anlıyorum eğer dayanabilirsen zaten ilaç fln alma ama bazen olmayıncada olmuyor işte
riverandsun Ahhh ahhh😣 zaten normalde alerjim, burun tıkanıklığım, burun kaşıntım vardı. Şimdi hep tıkalı sağolsun. Nefes almayı özledim. Kaşıntı çok yok. Okyanus suyu filan hiç işe yaramıyor bende. Ağzım bi karış açık nefes almaya çalışarak geziyorum
Sedatakir Benimde burnum çok tıkanıyor doktora gittim ödem olmuş çok dedi 😕30 haftalığız şu an. Bir de hijyeni bozulmuş dedi sprey ve temizleme suyu verdi
Srfyldrm Ayazmavi 22 haftalıgız 10. Haftamda basladı burun tıkanıklıgım ve hala gecmedi. Bir gğn geçerse diğer günler hep tıkalı. Alerjı resmen arada gözüm akar. Hala gecmedi. Dr m kesinlikle burun spreyini kullanmamamı önerdi