Dilekcnkn ss_umay prima bez ve prima ıslak mendil , şampuan dalin , pişik kremi bepantol baby , bebek yağı olarak dalin veya johnson baby , pudra olarak dalin ben bunları kullandım 2. Oğlumda
Gizemshn ss_umay temiz içerikli olanlari araştırın lütfen bebek bezi ve islak mendil : sleepy yeni dogan pisik kremi sampuan : mustela Bebek yagi ve pudra bebeklere onerilmiyor araştırın bence zeytinyağını kaynatıp asidini aldıktan sonra surebilirsiniz
Unlukacar ss_umay canım ben bebek bezini prima ,ıslak mendili prima pure serisini kullanıyorum şampuan ve nemlendiricisini mustela ,pişik kremini sarı kantaron yağı ,pudra kullanmıyorum bebeğim 5 aylık kullandığım ürünlerden çok memnunum
Ozlem23 ss_umay pudra kullanma bebek için ben mustelanin setini almıştım ama babay me bin sampuanida hem uygun hem temiz icerikli sleepy aldim islakmendil olarak bez de Prima ve goon aldım bakalim gorucez Bebek losyonu ve pişik kremi için ecowell diye bı marka var onunda içeriği temiz
Almilaaa Bez molfix, pişik kremi bebe yağı bebek kolonyası ıslak mendil deterjanı yumuşatıcısı dalin, şampuanı da uni baby🐥(dalin stokta yoktu yoksa onu da dalin alacaktım🤭)
ss_umay Bebek bezini bir paket alıp denememi istediler herhangi bir alerji pişik vs olup olmadığını görmek için. Prima ve molfix arasındayım bu durumlarda da acemiyim ilk anneliğim bilmiyorum nasıl olacak
Selly Bez olarak Prima ıslak mendil sleppy aldım şampuan ve kremleri mustela alacağım Dalinin içeriği temiz değil bu yüzden Instagramdaki @muhendisinoglu hesabını takip etmenizi tavsiye ederim .kendisi ürün icerikleri paylaşıyor çok yararlı buluyorum sevgiler 🌼
Dilekcnkn BusHa yani ben ilk oğlumada ikinci oğluma da bunları kullandım çok şükür bir sorun da olmadı yağı fazla süremedim ama bez konusunda asla vazgeçmeyeceğim tek ürün prima diğerlerinde de memnun kaldım 🤷♀️
Eminos123 ss_umay icerigi temiz koku parfum ve ozellikle petrol turevleri olmadigi icin bez islak mendil sleepy oglum 2 yas olacak cok memnun kaldik 18 haftalik hamileyim indirimden bebegin bezini aldik
Gulsah91 ss_umay Bez Prima ya da sleepy bio natural, Mustela şampuan ve vücut losyonu yeterli bence pudra ve bebe yağı kullanmayın.. Alternatif olarak sebamed ürünleri önerebilirim onu da sevdim.mustela pişik kremi ve ya aşırı pişikte sudocrem iyi geliyor desitin de kullanmışlığım var iyiydi o da. ıslak mendil de promum var jokerde çoklu aldım onu deneyeceğim saf su ve pamuk