Svdtrk Süt ic canım sutu bebekler seviyor cikolata ye uzan hic bisey yapma. Bende senin gibi cok evhamliyim ilk gebeligim bende korkarak gittim 1 - 2 kere . Karnimin ustune kumanda koyardim hareketini beklerdim kumanda ufak ufak sallanirdi titrerdi yani içim rahat ederdi deneyebilirsin
Dilek-Can Yasinimm imkânsız 5 gün hareket etmemesi banada olmuştu 2 gün hareket etmemişti doktoruma gittim dedim böyle böyle ultrosonda bakarken bile tekme attı ama ben hissetmediğimi söylemiştim bebek aşağıda olduğu için bazen tekme atsa bile hissetmeyebilirsin demişti durumunuz yok ise devlet hastanesine gidin kadın doğum acil olan bir yere ordada sorguluyolar tabi nereye kontröle gidiyorsunuz niye buraya geldiniz falan diyorlar
FatmanurAyz minikbaby06 ınsallah ya bsy olucak die hep panık ıcındeyım bi hissedebilsem yuregıme su serpılcek randevu günleri 1 aydan 1 aya verıyor doktor randevı gununu ıple cekıyorum 🙏🏻😍
Baobap Yasinimm bu haftalarda düzenli hafeket beklenmezki. Bir sürü gebe sizin haftanızda daha hiç bebeğini hissetmemiş bile olabiliyor.
tatlissannee Canım o haftalarda hareketleri düzensiz oluyor sakın korkma bende öyleydim stres yapınca hiç atmıyor anlıyorlar resmen😃👼🏻
Gzmal @Yasinimm Yasinimm benim bebekte çok hareketli bigün hararet etmeyince acaba bişey mi oldu yola mı girdi yoksa kordonmu dolandı diyorum 38+2 haftamdayım benimki ekşi yiyince hareket ediyor mesela elma turşu falan 😂
Yasinimm Gzmal ay maşallah Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah erkek mi sizin bizim erkek çok sakin🐣💙🤲
Hamisanne07 Yasinimm bende 18 haftalık hamileyim herkes bebeğin hareketlerini hissetmen gerekiyor diyor ama ben hiç hissetmiyorum korkuyorum eşimde doktora göndermiyor sen hep kötü düşünüyorsun diye normal mi hissetmemem 😔
asyahumam Hamisanne07 ben bu hissetmen lazım diyenler yüzünden kafayı yiyecektim 18. Haftada az az hissettim gibi dün 19+4teyken beş gündür hissedemiyorum diye acile gittim doktorlara ve hemşirelere söyledim bana güldüler bu haftalarda zaten hissetmen imkansız dediler. 21-22de hissedersin dediler hatta ultrasonda da harekeet etti bebek birkaç kere sordu doktor hissettin mi diye yok dedim hisseedemezsin zaten herkes onu bağırsak hareketleri ile karıştırıyor dedi :) kimseyi dinlemiycem artık morali bozuyorlar anca kaynanam sürekli sorup duruyordu yok bebek canlandı mi yok hissetmen lazım daha 15-16. Hafta düşün…. bebeğimiz iyi merak etme
Hamisanne07 asyahumam Gerçekten öyle kendi annemle kaynanam da hissetmen lazım nasıl hissetmiyorsun diyip durdular elim karnımda sürekli dinliyorum ben niye hissetmiyorum diye içimi rahatlattın gerçekten 🙏🙏🙏☺☺
asyahumam Hamisanne07 aynen canım ama için rahat etsin diyorsan bir acile ya da sağlık ocağina git istersen kalp atışı için ben çok evhamliyimdir ondan dolayı gittim ama bundan sonra doktor ne derse onu dinliycem başkalarına bakmayacagim 😍
Yasinimm Dilek-Can canım doktor o yüzden hareket etmiyordur diyor ben demiyorum ben tekme atmayınca üzülüyorum
Hamsicikk Yasinimm canım daha çok haftan çok erken devamlı hissetmende. O haftalar bende öyleydim.. soğuk su iç, çikolaya ye uzan bakalım azcıkta olsa hissedicekmisin.. ama korkma yani çk erken daha , 30 dan sonra gör sen uyutuyomu seni 😬