Hazal12 Kızlar 30 hafta uyku problemi çeken varmı ? Uyuyamıyorum uyuyorum 1 saat sonra kalkıyorum kabus gibi şeylerde görmeye başladım sanırım 🤷♀️
Gull_94 Hazal12 her gece ıyanıyorum sebebı yok zaten gec uyuyorm zor oluyo uykuya dalmak ama mutlaka ıkı uc kere uyanıp saate bakıorm uykumu almıs gb hıssedıyorm ama uykumda oluyo bı degısık😂cok normal seyler
ddm Tek değilsin canım ben haftalardır öyleyim 34 haftaligim normale döneceğim günleri iple çekiyorum
ddm Hazal12 Hazal12 doktorum son zamanlarda olur diyor bnde bilmiyorum ki neden 😞 nefesim daraliyo uykuya dalarken bı turlu gecemiyorum uykuya
Hazal12 Gulkubra_ kaç haftalıksınız acaba neden böyle ki ilk zamanlar uyuyordum ne güzel şimdi Uyuyorum 1 saat anca sonra uyanıyorum 🤷♀️
Gulkubra_ Hazal12 şuan 31+5 deyiz inanın uyku düzenim hic kalmadı sizinde dediginiz. Gibi bi saat ya uyuyorum ya uyumuyorum. Neden böyle oldugunuda inanın bilmiorum. Ama çevreden duyduğuma bazı kişilerin hamileliği uyuyarak bazılarınki uyumayarak geçermiş.
Atalay14s ddm daha sormadım açıkcası kontrole gidince sorucam ama genelde d vitamini eksikliğinden yada magnezyum eksikliğinden oluyormuş
Nurozdemir Ben de aynı şekilde uyanınca uyuyamıyorum uyusam bı iki saate uyanıyorum gece böyle dinlenemeyince gündüzler de kötü halsiz geçiyor. Gün içinde çok yorulmak yatmadan önce duş vs her şeyi de denedim olmuyor.
Hazal12 Bsmlh ya okadar tuhafki evet 29 haftaya kadar uyudum ne güzel şimdi zombi gibiyim 🤣🤣🤣 göz altlarım mor hep
Gulkubra_ Gulkubra_ bebek büyüyor. Bide bende sağ kavuşama doğru batma oluyor ve sağ tarafima yattım mı kaburgam çok ağrıyor. Bilmiorum sizdede varmi