Senem16 Selam bu siteyi arkadaş tavsiyesiyle geldim.siz annelerinde bir fikrini almak istiyorum.ilk oğlumun adı ALPER esimle anlasmistik zamaninda ilk bebegime ben ikinci olursa o koyacakti nasip oldu 27 haftalik hamileyim ve erkek ve ismini DÜRÜST koyucam diyor beni delirtiyor.bana tuhaf geliyor. Ama esim soledikce alisirsin diyor.simdi seslen diyor.affiniza siginarak sizlere sorayim dedim.sizce esimin bu istegini yerine getirmelimiyim.soledikce alisirmiyim.fikirlerinize ihtiyacim var.
Gizmolata Senem16 isim konusunda çok yorum yapmak istemem ama ilerde ismiyle çok dalga geçebilirler. Bir öğretmen olarak söylüyorum malesef çocuklar biraz acımasız bu konuda.
rafadanyumurta Senem16 benim eşim de dilaver olsun istiyor. Ciddi ciddi istiyor hemde. Manası güzelmiş ve kimsede yokmuş. Eşlerimiz aynı kafada bence
Senem16 oykuduru21 bende öyle dedim.ayni senin dedigin gibi niye güzel cesur güçlü oluyorda bu niye olmasin diyor.😞😞
monnas Senem16 eşinizin sıfatlara ilgisi var belli 🙈 siz, bir çok öğretmenle görüştüm ilerde sorun olur, dalga geçerler vs diye açıklama yapın belki geri dönüş olur bu isimden. ki isim de değil yani 🤦🏽♀️ ah keşke bu kadar inat olmasalar bazen..
Senem16 Esradgn3558 yok canim dinlemiuor.bizim orda guzel cesur guclu var diyor.birde piskinlik yapiyor.biz koylaim bizden sonra koyan olur diuor bu ismi
Esradgn3558 Senem16 koyan vardır bence bu ismi , senin de içine sinsin diye dedim ama eşin çok istiyorsa alışcan canım 😇
Senem16 Mirayse1 allahim onunda babasi esimin kafasindan esimde diyor guzel cesur guclu oluyorda durust niye olmasin hayir sanki dunyada isim kalmadi
Blablabla Senem16 ama o saydıkları da isim için acayip seçimler bence. Hani sanki onlar çok güzelmiş gibi diretmesi hoş olmamış. Ortak karar vermeye çalışın bence ikinizin de sevmesi önemli.
Alinamoms Senem16 benim eşimde oğlumuz olursa ismi ya nesimi yada vecihi olsun diyodu yaa ciddi ciddi buarada Allahtan kızımız olucakta ismini ortak daha modern bir isim koyduk 🤦🏻♀️ o zaman kafayı yiyodum oğlumun adı vecihi olsaydı öok çok sıkıntı yaşardık eminim.
Peri-han Senem16 "Sözer"koyun benzer anlama gelen abisiyle uyumlu da olur. 😁 Ama “Dürüst oğlum hadi gel ” deyince sanki cocuğun sıfatıyla sesleniyormuş gibi, yakışıklı oğlum gibi 😅
BurcuP Senem16 onca isim arasından neden Dürüst? Yani ben koymazdım. Biraz diretin belki fikri değişir