Mom080 tanya25 yani öyle afaki bir şey yok klasik özel doktor tok olacaksın çikolata falan yemeyeceksin ve tüm ultrason kağıtlarını ayrıca ikili test sonuçlarını götüreceksin bu kadar
Zulalch tanya25 biz iki gün önce gittik benim kendi doktorumun arkadaşı. Çok memnun kaldık, inanilmaz pozitif, eğlenceli ve cok bilgili bir doktor. Onlar yanınızda ne getirmeniz gerektigini söylüyorlar size muayneye 1-2 gün kala
Mormenekse tanya25 en basından beri olan usg fotolarını istiyor yaptırdıysanız 2 li 3 lü testleride istedş benden
buseli07 Madi kusura bakmayın tekrardan yazıyorum ama ben yaklaşık bi 10 gün sonrası için randevu almak için aradım fakat ayın 16 sına kadar randevuları dolu olduğu söylenildi. Siz çok mu erken tarihte almıştınız 😓😓 Geciktiğimi düşündüm ve çok pişman oldum
Madi buseli07 21 haftada aradım dolu dediler 23 haftaya randevu verdiler 25 haftaya kadar bakıyorlarmış 😍
Linam2021 buseli07 ben bir ay öncesinden almıştım ama kar yağınca aldığım tarihte gelemeyeceğim icin bir hafta kaydirmistik tarihleri sekreterine boşalma olursa bilgi verir misiniz deyin isterseniz.
Fadime_56 Seliiinn mrb ben devlet hastanesine gidiyorum en son doktora 3gun önce gittim bugün 18+5olduk ben ne zman girerim büyük ultrasyona bilgi verirmisiniz bidaha kontrolüm 21hafta 5gunlukken gitcem o zman yaparlarmi
Seliiinn Fadime_56 yaparlar zaten iki üç hafta sonrasına randevu veriyolarr zamanın gelmiş oluyor . Ama ben özelde yaptırdım devlet hastanesi için soruyorsanız oda işleyiş nasıl bilmiyorum . Ama randevu ile oluyor heryerde