Ebrulieymen 30 haftadayım 4. Gebeliğim ilk oğlumu 38 de kaybettim iki oğlum daha var Dr 4 olduğu İçin riskli dedi kordon bağlatmamı düşünmemi söyledi ilki istemsiz kaybettiğim için sezeryan oldu o yüzden riskli diyo yaptıran var mı çevrenizde
Asyakuzusu Ebrulieymen Var. Hiç bi sorun yaşamadılar. Tam olarak ne için sordunuz bilmiyorum ama. Bende yaştan dolayı bağlatıcam. Sezeryan sırasında yapacaklar
iLkMom Ebrulieymen var canım benim annem de kardesimden sonra baglatti kordonlarini şuan çok şükür bı sağlık sıkıntısı yok ama göbek baya kalıyo ☺️
Mammimammi Ebrulieymen ben 3.sezeryanımda baglattım canım. Doktorum 4 riskli oluyor düşün demişti. O riski alamazdım zaten 3 oğlum var Allah onlara saglık versin dedim düşünmedim bile baglattım.
Ebrulieymen Asyakuzusu şöylemi ben sonrasında korkuyorum bir sorun okur mu diye günah dediler ama sağlık sorunuysa bişey olmaz dediler bende sezeryan sonrası bağlatıcam inş bayrama doğumum 32 yaşındayım 4. Sezeryan
Asyakuzusu Ebrulieymen Canım diğer korunma yöntemleride günah olmalı o zaman. Her şekilde engelliyoruz çünkü. Benim 39 canım.
Asyakuzusu Shyla91 Sezeryanda 4 sınır. Çok erken yaş ise önerilmiyor. Eşinizinde onayı alınarak yapılıyor. Benim ikinci ama yaştan dolayı istiyorum
Shyla91 Asyakuzusu benim ilki normal ikinci sezeryan oldu üçüncü sezaryanda bağlatma istesem yapilirmi bide bende 30 yasında oluyorum
Ebrulieymen Shyla91 4. Sezeryan ve 30 yaş üstüne yapılıyomuş geri dönüş yok ilerde çocuk istersen tüp bebek yaptırman gerekliymiş
Shyla91 Ebrulieymen ama benimde riskli doğum oldu ikinci rahim içi gelişim geriliği ve suyum bitti için sezaryan a aldılar şimdi bidaha hamileyim bunda bağlatma olmazmi
Sinem_469 28 yaşındayım ikinci gebeliğim korunarak hamile kaldım ikinciye o yüzden bu sezeryan da istiyorum ozelde olacak doktor.baglayabiliriz isterseniz dedi