Berrin Hep düşünmüşümdür birgün yazmak bana da nasip olur mu diye? Oldu çok şükürrrrr allahıma🙏🏻 pazar günü mübarek günümüz kontrolüm vardı gayet iyi bi şekilde hastaneye gittim kontrollerim oldu.. gel gelelim ki nst se sancım görüldü 2 cm açıklık bi de 😏 günüm geldiği için doktorum yatış istedi çünkü akşama sancılarım zaten çoğalacak tekrar geliceksin yatıralım seni dedi. Kabul ettim öğlen 2 de yattım kendi sancımla akşam 7ye kadar açılmam 5 cm oldu.. sancim çoğaldıkca istemsizce çıglıklarım çoğalmaya başladı.. su kesemi patlattılar akşam oldu saat 12 açılmam 8 cm doğuma hazırız 🤗 o kadar çok bağırıyorum ki sancılarımdan anlatamam o duyguyu tabi 😣 doğuma aldılar beni hemen daha çok şancı çekersem çocuğun çabuk geleceğini söylediler ve suni sancı verdiler sanci cekmekten cok ıkınamadım çok zorkandim cok agladim ama doktorum o kadar güzel motive ediyordu ki en sonunda ya allah dedim ve var gücümle ıkındım kafası görüldü dediler daha çok ıkındım daha çokkkkkk☺ ve icimden bişeyin gittiğini hissettigimin o aan.. allahım dedim sana şükürler olsun bu benim mı şimdi?? Evet evet benimdi o prenses 👨👩👧😍 rabbime çok şükür 02:00 da kızımı kucağıma aldım ne ağrı kaldı ne bişey.. rabbim bi sancıyla kurtarsın hepinizi inşallah kızlar bu duygu tarif edilemez ...
Denis19 Berrin hayırlı olsun çok güzel bi gün gerçekten Rahmetin bolca yağdığı bi günde siz de nasiplenmişsiniz darısı bize inşaALLAH 🤗