Aleyna_kpln İkinci bebegime hamileyim ilk kizimda 14kilo aldim 9ay boyunca 58 le hamile kalmistim . Simdi 60kiloyla kaldim 28+5olduk ve 73kilo oldum popis bir yandan gobek bir yandan cikti boyda kisa😁🤦sizler kac kilo aldiniz veya kilo almamak icin yaptiginiz seyler var mi
Purpura26 Aleyna_kpln 21. Haftamdayım 1.5 kilo almışım zaten kilo problemim vardı o yüzden üstüne çok almaktan korkuyordum. Aslında özelliklede almıyım diye bir şey yapmadım sadece çok abartmadım. İnşallah böyle gider. Toplam 6 kg alarak doğuma gidersem çok sevincem 😃
Ozge20ulu Aleyna_kpln 28 haftadayim 49 başladım 65 oldum 🤪doktorum diyetisyene gitsen iyi olur dedi yürüyüş de yapıyorum en başından beri çünkü köpeğimiz var zaten 🐶artık dikkat edicez
oguzkaganinannesi Aleyna_kpln Aleyna_kpln 57 kilo ile hamile kaldım. Şu an 31+4 haftalık hamileyim 75 kiloyum yalnız değilsin yani 😅
Senseye Daha çok başlardayım. 13+0 olduk bugün. Toplam 2 kilo aldım. Normal mi yada az veya çok mu bilmiyorum 🙈47.5 ile hamile kaldım
Ayca0315 34+2 haftalık olduk 6 kilo aldım 🙂 Ama bu aralar hiç doymuyorum sürekli birşeyler yemek istiyorum son zamanlarda 3 4 kilo alırım sanırım 🤣
Mumyy Ayca0315 ben o haftalarda reflü olmuştum yediklerim beni çok rahatsız ediyordu sizde var mı öyle bir durum
Misafirterliki 178 boyum 59 ile hamile kaldım 63 kiloyum 4 kilo aldım 21. Haftadayız inşallah çok almam takıntım var şimdi bile aynaya bakasın gelmiyor içimden giyinip özenip bezenip dışarı çıkmak gelmiyor 🥺
Mirayse1 [img]https://i.hizliresim.com/RAUSLb.jpg[/img][/url] 37. Hafta 20 kilo kocaman bir basket topu 🤣arkda popoyu sakladım 😂
Ayca0315 Mumyy evet bendede aynı şeyler var mide yanması, ekşimesi, ağza acı su gelmesi falan. Yediklerimin yağlı ve baharatlı olmamasına dikkat ediyorum bide bol bol su içiyorum
Ozge20ulu Duyghu ekmek tatlı makarna pirinç yok dedi ayda en fazla iki kilo alabilirsin dedi , birazda endişelendim doğrusu kilo umrumda değilde bebişim için ,yürüyüşü artırdim biraz Tutcam boğazımı.iki ay dayanalim napalim
FatmanurAyz 55 fln hamıle kaldım suan 65 ım normal mi acaba ama kılo aldgm hıc bello olmıyor azıcık popoda fark var bugun ruyamda 73 kılo gosterıyodu terazi ama 😂😂
Aleyna_kpln Ozge20ulu pirinc pilavi falan pek yemiyorum ama ekmek makarnasiz olmuyo ya 🤦 bir kizim daha var havalar soguk cikamiyorum onunla pek yuruyuse
Ozge20ulu Aleyna_kpln oy bı çocuk varsa dışarı çıkmaya kalkışmak yarım saat zaten , doğru diyorsun , YouTube yoga falan açıyorum da tek olmuyo ki doğrumu yapıyoruz ne yapıyoruz 🤪belli degil