Arelinannesii Kızlar ben mi evham yapıyorum şimdi 33 haftalık hamileyim ve bebeğim 24. Haftadan itibaren V şeklinde yani popo aşağıda kafa ayaklar yukarıda hiç değişmedi. En son geçen hafta 2300 gr 49cm boyundaydı sizce normal doğum pozisyonuna döner mi? Doktorum dönmesi için öneride bulundu bende hep bir umut 10ar dakika olmak üzere sağa sola yukarı modda uzanıyorum bol su içiyorum ama kafası aylardır hep göğsünün tam altında hiç mi değişmez.
Silasila Arelinannesii Canım 37 haftaya kadar dönebiliyormuş hatta doğuma yakın dönenler bile oluyormuş
momsboys Arelinannesii son dakikaya kadar heran dönebilir kimi 32 kimi 35 kimi 38 kimi bebek son dakika dönüyor canım bebişine bağlı
Zdk Arelinannesii ben 36+2 deyim. Bugün kontrole gittim dönmemiş. Bebiş tombiş artık dönmez dedi doktorum
Cansuemin Arelinannesii bence hiç kafana takma benim de 35 de dönmüştü şuan bende 37+4 az kaldı doğuma son 17 gün inşallah 🙏stres yapma
NarminAmirli Sona kadar bekleyenler var, inşAllah döner🙏🏻Biraz sabir ve umut,benimki döndü 33te gitdiyimde,şimdi 35.haftadayiz
Zdk Arelinannesii 3400. Tombiş 2 hafta ilerden gidiyo 😬 zaten dönse de tombiş olduğu için sezeryan der
Fatmamuduk Arelinannesii Canım benim bebeğim de 33.ün sonunda döndü, senin daha zamanın var bence ama tabi bebekten bebeğe değişir bu 😌
Esraguler Arelinannesii dönmese sezeryan dogum olur canım neden bu kdr kasıyorsun ki her rahim şekli degişik o senebten de dönmeyen var rahim kemigi yukarıda olan var bebek kanala yerleşemiyor vs yani üzülmeye degmez