esmaa58 dogal yollarla kurtulmam mümkün nu karinmda cok ağrı yapiyor sık tuvalete gidiyorum ama hemen çıkıyorum bolda su içiyorum ama cok ağrım var cuma hastaneye gittim e nabizdan baktm dr gormedi henuz ama yaziyor enfksiyon var diye pazartsiye kadr ne rahatlatir beni
Fatma7666 esmaa58 Ayyy kuzum benim çok geçmiş olsun dikkat etmen lazım bende de var bende çok su içiyorum ağrılarım da oluyor 🥺🥺
Ha_cer esmaa58 Doktora görünün derim bende de var enfeksiyon 37 haftalık hamileyim adet sancısı gibi ağrım vardı antibiyotik verdi iki günden beri kullanıyorum
Seda-34 esmaa58 ben doğal yolları geçtim ilaçla bile kurtulamadım maalesef😞gebeliğimin başından beri var şuan 7 aylığım azaldı Ama geçmiyor maalesef inşallah sizin geçer. Ama benim ağrım yok idrarımda yanma koyu renklilik de yok. Bol bol su için çok iyi geliyor. Eğer midenizi rahatsız etmiyorsa soğan sarımsak tüketimi de enfeksiyonlara iyi geliyor. Bir de ilerlemeden doktorun verdği ilaçları kullansanız daha iyi olabilir ben de önce doğal yöntemlerle geçsin diye ilaçları kullanmadım iyice ilerledi.
Miniko2 esmaa58 benmde oldu mutlaka dr gidin test yapın tek kullanımlık saşelerden gerekliyse vericek ve bol su.. tedaviyi dr kontrolunde yapın dogal yollarla gecmeyebilir her bunye bambaskadır . Ve gebelkte enfeksyon cok önemli birşey o yuzden dklat edin .
Ha_cer Fatma7666 ne kadar su içerseniz için ilaçsız olmuyo malesef bende suyu çok içen bi insanım ama ilaç hemen geçiriyo kendinize acı çektirmeyin doktoruna gidin
esmaa58 Ha_cer gittim cuma günü sonuçları henuz gostermedm ama bn baktm enfksiyon var yaziyor pazrtsi dr bakack ilaci o zmana alirm
Seda-34 esmaa58 benim enfeksiyon tamamen geçmedi ama bol su sayesinde ağrım kısa zamanda geçti inşallah sizin de kısa zamanda tamamen geçer 🤲🏻
MiniCooperAnne @esmaa58 Bende de vardi, bol bol su, bol bol.. Hem idrar da kretain de dusuk cikar, iyice temizlenir. Idrarin rengi bile acildi, su temizledigi icin.
Seda-34 esmaa58 doktor ilaç vermedi mi canım. O kadar şiddetli ağrın varsa ilaç kullanman daha iyi olur doğal yollarla geçmesi kısa sürmez o sürede de acı çekersin bir an önce doktoruna başvur şiddetli ağrın olduğunu da söyle o rahatlatacak bir şeyler yazacaktır
esmaa58 Seda-34 soyledim tahlil yapti ama sonuclar pazrtesiye kaldi bn e nabzdan baktm enfksiyon yaziyodu ilac felan pazrtsi vercek yani drdm o zmana kadr nasil hafifletebilirm agrmi
DuruMom 17 haftalık hamileyim 1-2 gündür benimde idrar yaparken sol tarafta ağrım oluyor ama sonra devamında hiç ağrım olmuyor. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda? Sizce idrar yolu enfeksiyonu mudur?