minemom Hoş geldin korkularım, hoş geldin panikli ve endişeli hallerim, hoş geldin heyecanımmm 🥺 Sizler hangi dönemdesiniz, nasılsınız ve ne durumdasınız hanımlar 🙋🏼♀️
oykuduru21 minemom 34+4 olduk kendimi taşıyamıyorum bacak ve vajina ağrısı çok zor 🤦🏻♀️ Doğuracağım günü iple çekiyorum 😅
oykuduru21 minemom evet kafası sol altta oraya çok ağrı baskı yapıyor onun dışında üçüncü trimester gayet güzel son hazırlıklar, heyecanlı bekleyişler, hareketlerini dönüşlerini izlemek çok keyifli 😊
hiranurun_annesi minemom ben yavaştan ağırlaştığımı hissediyorum , nefes nefese kalıyorum ev isi filan artik oldukça gözümde büyüyor 🤭😁
merweeilbey1 minemom 3.trimester 30+4 biraz ağrılı sızılı ama bol istirahat biraz bebiş aşşada kasıklara baskı yapıyor oyüsden
Jasmineee minemom 27+2 benimde son üç haftadır iki gögüsümün arasından mideme doğru ağrılar oluşuyor reflü ağrısı sanırım o kadar ki sırtıma vuruyor ağrısı napıcam bilmiyorum 😔 onun dışında ufaktan alışverişlerine başladım inş sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza 🙏
Gag71 minemom 3.trimester 28 haftalık regl oluyormuşum gibi agrılarım var agırlaştım nefes nefese kalıyorum heyecan korku da yaklaşıyor yavastan 😍🥺