umudumvar2 Mizgin2020 İnşallah vardır kuzum ya umut vermek gibi olmasın da mantıken eger kurumaysa önceki testte niye yok
umudumvar2 Mizgin2020 tabiki canım benim inşallah hayrlısıyla sağlıklı bebeğin olur ve bugün pozitif bir kan testi sonucunu alırsın ❤️❤️
umudumvar2 Mizgin2020 direk gebelik kan testi vermek istiyorum desen almayabilirler kan bu tarz yorum yapanları okudum da eger acile gidersen bir hafta geçti belim kasığım çok ağrıyor rahatsızım ilaç kullanamıyorum de bence
Mizgin2020 umudumvar2 ilk zamanlar gidip kan veriyodum negatif gördüm 2 3 kere sonra kestim gitmeyi gidince de ben araba da oturcam eşime dicem sen git sonucu al diye😂
umudumvar2 Mizgin2020 En iyisi canım inşallah bu defa eşine belki tebrikler eşiniz hamile derler🤲🤲😍😍🤗🤗
Mizgin2020 Bfduam bilmiyorum işte canım 1 dakika bile önünde durmadım çünkü negatif diye sinirlendim bide elde daha da belli o pembelik
Mizgin2020 Bfduam kuzum yazdım ya saatler sonra alıp baktım bı ses git bak dedi aynı markanjn 5 gün önce yaptığım teste vardı çöpte ona da baktım onda hiç çizgi yok bunda var
Bfduam Mizgin2020 saatler sonra kısmını okumamışım. Kan versene acilden inş vardır. Bi ay hiç görünmedim buralarda bu haberle gelince sevindim:)
Mizgin2020 Bfduam Predictor erken gebelik testi aramaya çıktım alayım o hiç yanilmiyor doğru sonuç veriyor