Dilaraydin07 Gulsen4224 öyle mi diyorsun canım ya eklediğim resimdekini elime direk bu şeyi diyerek verdi doktor 😂
Dilaraydin07 Gulsen4224 Başka görüntü de vermedi. Araştırma hastanesi olunca doğru düzgün resim istedim onu bile vermedi. Flash bellek getirin verelim dediler öyle gidip alcam bakalım.
Dilaraydin07 Gulsen4224 Evet canım benim erkek dedi direk. 😊 Bizde kız bekliyorduk karnımın duruşu çin takvimi nub teorisi hepsi kızı gösteriyordu ama erkekmiş 😂
Gulsen4224 Dilaraydin07 hayırlısı olsun cnm inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim 🤲🏻💙🦋
Dilaraydin07 Havin6565 evet canım pipiyi çekmiş verdi elimize doktor 😂 birde oklarla işaretlemiş al bunu göster inanmazlarsa sana dedi.
[silindi] Merve955 hiç bi teori tutmadı nub ramzi Çin takvimi buraya attığım cinsiyet tahmini hiç biriiii tutmadıııı
[silindi] Merve955 Bana kız demişlerdi canım ama erkek olduğunu öğrendim,doktorum da 11.haftada tahminde bulunmuştu kız gibi demişti ama kesin değil tabi demişti, buraya da attığımda herkes kız demişti erkek olduğunu öğrenince bi şaşırdım 😁
[silindi] Dilaraydin07 valla erkeği sindirmem bi kaç günümü aldı dayanamayıp kız kıyafeti bile almıştım🤣