Memetzeynep 00:00 dan sonra son 9 adet sancısı gıbı bırsey gelıyor kasılmalarda oluyor ama daha tam gelen yok sizde durumlar ne ☺️
Tugba1421 Memetzeynep benimde 19 canım hergün kalktıgımda acaba bugün mü gelecek diye düşünürek kalkıyorum yalancı sancılar oluyo ara ara sağlıkla alalım insaAllah bebislerimizi
Sbhmstfelf19 Memetzeynep bizimde son 5 günler bitti bizim nazlı oğlanın gelesi yok hala kasılmalarım çok ama düzenli bi sancı yok cumaya kadar vakit var hayırlısı bakalım
Sedaylmzzz09 Benimde son 14 inşAllah hafif ağrılar geliyor kasılma falan oluyor gibi ama tam eminde olamıyorum ilk gebeliğim çok heyecanlı ve stresliyim ne zaman gelecek kuzucuk diye 🙈 zaman da durdu sanki hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşAllah🙏
kelebegims Sbhmstfelf19 benim de son 5 ama hiç bişey hissetmiyorum oluyor da anlamıyor muyum yoksa 🙈 sadece çok yoruluyorum 🤦♀️
mrvtkrl Benim de son 11 bu gece bebeğim çok hareketli her gece yatarken acaba bu gece mi gelcek diye düşünerek yatar oldum Allah hepimizi sağlıkla kurtarsın yavrularımıza kavuştursun inşallah 🙏🏻
Meriiii9 Memetzeynep Şimdi kanamam oldu benım de su gibi bişey de geldi ama sumuydu emin degılım sancım var Bi yandan ama sıklıgına gore gideyim diye bekliyorum hastaneye gidicem birazdan
Memetzeynep kelebegims ilk gebeliğimde ara ara sancı vardı sonradan suyum geldı gıttım bundada her dk bakıyorum ıslandım mı bırsey oldu mu dıye
Aslihan_40 Son 11 günüm ilk gebeliğim doğumdan korkmuyorum ama doğum sancının nasıl bişey olduğunu bilmiyorum nasıl anlayacağım hiç bir fikrim yok
Memetzeynep Aslihan_40 adet sancısından biraz daha bastırmış hali korkma canım doğumdan sonra bi hafiflik geliyor unutuyorsun sadece biraz dikişler olunca sonradan ağrıyor ama herkesin bünyesi farklı