basakhanim Gebe multivitamini kullananlar buna ek olarak omega b12 ve d vitamini alıyor musunuz? Alıyorsanız markası nedir?
merweeilbey1 basakhanim omega innate diye bir ilaç gyno ferro kan ilacım Clodan da d vitamini damla kullanıyorum 30+3 üm
Asyakuzusu basakhanim Bana hepsini kombin olarak osteocare verdi. Gebelikte çok faydasını görenler olmuş yorumlara baktım
Pirincveannesi Bende kan ilacı olarak gynotardyferon kullanıyorum d vitamini olarak gynoferon multivitaminde elevit pronatal kullanıyorum
Eryener93 12.Haftamdayım ve bana daha dün bunları verdi başlamam için Velbon, magnezyum kalsiyum Feramat, kan ilacı Regenesis, multivitamin omega
Eda115354 basakhanim ben hepsi dahil olan ocean mommy kullanıyorum. Kan değerlerim falan da gayet iyi. Multivitamin multimineral omega 3 hepsi dahil.
Ozge98 basakhanim demir ilacı olarak maltofer kullanıyorum omega 3 olarak da hamilelere özel üretilen imom ı kullanıyorum
DKaya Ccff3435 sabah saatlerinde içmeye özen gösteriyorum. Ama gün içinde unuttuysam hatırladığım saatlerde de aliyorum
[silindi] basakhanim ben regenesis max kullanıyorum canım içinde hepsi var ek olarak dvit ve demir ilacı içiyorum
Iby Merhaba, multivitamin ilaçlari çok büyük; kullandığınız tavsiye edebileceğiniz küçük vitamin var midir?