Deletedmom_5 22+1 haftalık hamileyim 3-4 gün öncesine kadar bebeğimi net hissediyordum ama şimdi gün içinde 2-3 defa hareket ediyor normalmi bu haftalarda her gün hareket etmelimi yoksa 1 gün etmesede olurmu
Selmanseda_ Deletedmom_5 benimki 1hafta etmedi kayınvalidem başladı hemen hareket etmiyorsa bebeğe bişey olmustur demeye 🙄 doktoruma sordum bebek her gün hareket etmek zorunda değil ve şuan hareketli ayları da değil sizin canınızı sıkmayın
mlkkk Deletedmom_5 bende bazen çok net bazen hiç hissetmiyorum hatta geçen üç gün hissedemedim kontrolüm vardı ultrasonda öaşallah ama kıpır kıpır 😂
Teacherella1 Deletedmom_5 bizde 22 haftalığız 1 gün net hissediyorsam 2-3 gün tam emin olamıyorum hareketlerinden
Deletedmom_5 Teacherella1 içim rahatladı biraz cidden sağlıkla sıhhatle zamanında doğsunda bi oh çekiyim istiyorum 🙂😁
Wonderwoman Deletedmom_5 hayır 27 den önce çok düzenli olmuyor ki bazısının 30 dan once ki bazı bebek te çok hareketsiz olabiliyor ☺️
Esrelf Deletedmom_5 ilk gebeliğinizse o haftalarda hissedilmeye başlanıyor zaten. Aslında o hareket ediyor ama siz hissetmiyosunuz küçük olduğu için. Bebek hareketlerini yakalamak için kendiniz yormayın 6-7 aydan sonra bebek hareketleri sayılmaya başlanır. Çok yorulursanızda hissetmezsiniz mesela o haftalarda. Normal yani durumunuz.