Annebebekli Merhaba hamis anneler hamilelikte benim gibi ceviz badem den tiksinenler nasıl bir yol izlediniz. Ilerleyen zamanda gectimi 3. Cu ayıma girdim. Cevizi bademi ezip süte yogurda kattim olmadı. Umarım ilerleyen zamanda yiyebilirim
mlkkk Annebebekli badem neyse de ceviz yenmesi gerekiyor tabi ilk üç ay beyin sinir gelişimi için daha önemliydi multivitamin kullanıyorsanız oda yeterli kuruyemişlerle tatlı yapabilirsiniz Kıbrıs tatlısı mesela
Csm Annebebekli tek fayda cevizde değil ki, şu an yiyemiyorssniz ilerleyen aylarda yersiniz. Kaju, antep fıstığı, fındık, dut vs yiyin. Illa omega 3 alacağım diyorsanız balık tüketin.
noktaninannesi Ben yağlı geldiği için yiyemedim açıkcası bir sürü vitamin hap kullanıyoruz illa ki takviye oluyordur diye düşünüyorum
Annebebekli Csm Balık tüketmeye calısıyorum ama cevrem hep ceviz yee yemeye caliş çok onemli dedikce eksik hissediyorum zorlim diyorum olmuyor bir care buraya yazmak istedim
Csm Annebebekli ceviz tamamen omega 3 demek, onu yiyemiyorsaniz baska yiyeceklerden omega 3 alirsiniz. Siz cevreyi cok da dinlemeyin, gebelikte bilinçli olmak önemli