Msna She merhaba canım ben 6. Ayda çıktım herşeyini aldım daha da geç kalma derim ona rağmen nefes nefese yaptım alışverişi ben :)
bbestw She cinsiyetini öğrendiğimden beri yani 15. Haftamdan beri gördükçe aldım internetten sipariş verdm araştırdm indirimleri takip ettim 27. Haftamdayım odasına kadar döşedik bitti bir tek hastane çantamızı hazırlıycaz. Hem birden yük olmamış oldu hem de aceleye getirmedik😊
Msna She ufak tefek gözüme çarpanları alıyordum ama hepsini toplu bi bebek mağazasından aldım ona reğmen yoruldum 😂 Lcw felan girdiğimde göğme 2 li tulumlar felan çarpıyordu onlardan felan almıştım denk geldikçe :)
She Msna ay evet ya:) bende inşallah bayram sonrasi cinsiyeti öğrenirsem. Şimdilik bi kaç parça minik bişeyler alirim.
Cansum1 She görürsün cnm inşallah :) çok güzel ona birşeyler almak kendinden bile kısıyorsun sırf onun olsun diye fedakarlık yapıyorsun düşün daha doğmadan doğsa nasıl olur bilmem :)
bbestw She cinsiyetini henüz bilmiyorsan unisex şeyleri alabilirsin takip et uyguna da gelebilir belki 😊