Afrze01 Mama arıyorum da. Kizim da her mamayı yemiyor 2 tane denedim.hic yemedi . Tadi güzel lezzetli mama tavsiyesi olan var mı.? Bir de bez tavsiyesi istiyorum.sizdirmayan pişik de yapmayan 4 saate kadar .?
Erceyl Afrze01 canım bende çok denedim bezi ne kadar marka varsa bır tek Primadan memnun kaldık şuan fiyatlarını bilmiyorum ama şimdi yeni çıkanlarda var her bebeğin cildi farklı deneme paketlerini al 3 gün süre ile deneyerek daha doğrusunu bulursun
Almilaaa Bende doğuma giderken mama alsam mı diyorum sma öneriyorlar genelde bebekler yiyormuş onu çevremden duyduğum kadarıyla🙄 hiçte bilmiyorum ya lazım oluyor mu hemen?
Aysnr1230 Kendim daha kullanmadım henüz hamileyim ama etrafımda kullanan çok sma diye bi mama anne sütüne en yakın olanı öyleymiş duyduğum kadarıyla
Erceyl Aysnr1230 s ma ilk kullandigimiz mama keçi sütlü olan o bizde kabızlık yaptı sonra Aptamilin bir türü var gazlı ve kabız bebekler için olanı sonra ona devam ettik mama yanına alma hastaneden veriyolar sonra sütun yetmezse doktor seni yonlendiryor ama 3 gün test ederek geç mutlaka
Afrze01 Bizde aldik ondan yemedi . Sma . Bez de prima kullanıyoruz gayet memnunuz. Artık değiştirelim diyorum. Az daha ekonomik olsun