Sevaldogan 36 haftalık olduk ama iki gündür karın agrısı cekiyorum sag tarafıma yaslanıyor sürekli bebeğim asırı sertlik oluyor normal midir aynı durumu yasayan var mı?
Esma-nr Sevaldogan bende bu dönemde böyle bi sancı yaşadım hatta aşırı şiddetli ve dayanılmicak gibiydi acile gitmek zorunda kaldım doktor bebek büyüdüğünden sebep baskı yapınca böbrek genişlemesi olmuş demişti o gece hastanede kaldım 3 tane serum taktılar baya rahatlamıştım sonra bi daha bu kadar şiddetli yaşamadım şuan 40+2 doğumu bekliyorum canım
Kubra5734 Sevaldogan bende 31 haftalik olucak agrim yok ama karnim geriliyor ozellikle birseyler yyedgm zaman gogsumun altina fogru nefes alamiyorum
sibel20 Sevaldogan 36+4 haftalığız; özellikle akşamları karnım cok geriliyor , göbek çevresinde bebeğim hareket ederken cok acı hissediyorum , bazen tam ortada toplanıyor; özellikle karnımın sol tarafını yukarı doğru kaldırıyor karnım yamuk duruyor 😅
Sevaldogan Esma-nr cok dayanılmıycak bir agrı gibi değil ama sanki bagırsaklarım bozulmuş gibi karın agrısı yasıyorum inş normaldir zaman azaldıkca korku ve endişe artıyor
rukiss34 36+4 üm bazen aşırı sertlik oluyor bir tarafa toplanıyor benimde özellikle sağıma canım acıyor Artık zamanımız azaldı ondan galiba
Sevaldogan rukiss34 benimde aynı hep sag tarafta göbeğim yamuk duruyor resmen ve biraz bişey yesem patlıycak gibi oluyorum artık yer kalmadı heralde
Sevaldogan Kubra5734 sanırım mideye baskı yaptıgı için oluyor seninki o haftalarda bende aynı seyi yasıyordum ama şimdi karın agrısı olmaya başladı bende
sibel20 KSA evet bende aynısını yaşıyorum bi sırtını gerdiriyor ; sağ taraftan da popoyla ayakları ittiriyor , göbeğim dalgalanıyor resmen 😅
Sevaldogan Cahidegok zaman azaldıkca tuvalet ihtiyacı artıyor sürekli altıma kacırcakmışım gibi bir his var bendede hamileliğin bu kadar zor oldugunu tahmin etmemiştim
Huris53 Sevaldogan Bende 36+2yim hep sagda toplanıyor göğsümün altında orası kemik gibi batıyor ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum mide yakmaları çabası, karnım oldu basketbol topu sis ve sert. Yarın kontrolüm var bakım ne dicek😑
Sevaldogan Huris53 mide yanması için bana doktorum mide koruyucu verdi canım o yüzden hiç yanma olmuyor bende ama su gerginlik yatarken otururken hatta yürürken bile heran patlıycakmış gibi olan göbeğim ve bebek hangi tarafa yaslanırsa orda oluşan agrı mahvediyor bende yarın kontrole gidicem inşallah hepsi normaldir saglıcakla alırız kucagımıza
derinsart Sevaldogan bende de var aynisi ya sola toplaniyor sora adet ağrisi gibi ağrı oluo ama yürüyünce geçiyor gece uykuda da yakaliyor ozaman cok zor oluo yatarken yakalarsa bazen nefesimi kesiyor kalbim yavasliyor gibi his oluo
Sevaldogan derinsart hepimizde aynı sey olduguna göre normal demek ki ama zormuş gercekten su son zamanlar sık sık tuvalete cıkma akıntı ve iyice gerilen göbeklerimizle inş cabucak saglıkla gecer gider bu zor günler