Ayse3474 Tam belim değil biraz yukarıda sırtıma doğru ağrım var otursam geçmiyo yatsam geçmiyo acaba doğum belirtisi midir başına gelen var mı 🙄
Tugbaren Ayse3474 bendede aynı nişanım geldi ama başka belirtimiz yok sancı beklemek gerekiyor sanırım
pitircik2021 Ayse3474 bi arkadaşım Doğum yapacağı gün kesintisiz bi bel ağrısı yaşadığını söylemişti bana. Yani herkes farklıdır tabi ama olabilir de olmayabilir de bence
3erkekannesi Ayse3474 uzun sürüyorsa kesintisiz bir ağrıysa doğum sancısı değil-dir normaldir sırt ağrısı merak etme😊
Mirayse1 Ayse3474 bnmde sırt ağrım basladı iki kürek kemiğimn arasndan asağı doğru bıcakla kesiyorlarmıs gibi oluyor 37+3 bnm ama 2.gebelik
cennetin Bende aynı durumdayım belim çok ağrıyo çarşamba gününden beride pıhtılı kan geliyo ara ara nişan falan diyolar ama bilmiyorum bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim
Ayse3474 Tugbaren Valla nişanım da gelmedi suyum da gelmedi ama bugün 2 saattir başladı sırtıma doğru bi ağrı anlamadım
cennetin Ayse3474 evet giitim bi ilk geldiğinde gittim açılmana falan bakalım bi dediler baktılar iki cm geri gönderdiler bu gn sabah gene gittim bunseferde açılman yok dediler benmde kafam allak bullak oldu gerçekten 40+3 günlüğüz
cennetin Ayse3474 hiç sorma ben şok iki saattir bel ağrılarım çok şiddetlendi dakika sayıyorız altı dakkada bir yada sekiz dakkada bir geliyo ama nolur bilmiyorum dua edin
ikinciannelikseruveni Dogumum 39+0 da olmustu benim de. Nisan geldikten sonra sirt bel agrilari olmustu ama. Herkeste surec farkli isliyor. Uzandigin zaman agrilar yavaslamiyorsa, dinmiyorsa muhtemel dogum baslamis olabilir. Kontrole gitmekte fayda var
Ayse3474 ikinciannelikseruveni Nişan su bişey gelmedi ama uzansamda geçmiyor bakalım gidişat nolur hayırlısıyla gelir İnşAllah 🤲
3erkekannesi Ayse3474 benimde aynısı oldu 2 gün önce ama malesef ben 40+5 oldum bakalım ne zaman gelir 😅💕
cennetin Ayse3474 doğum yaptım canm ben Allah razı olsn rabbim herkese kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin inşAllah