hanibazen Kızlar bu bezden alacak olan varsa şu an amazonda tanesi 0,94 kuruşa falan geliyo baya iyi fiyat gibi geldi bana hep 1 liranın üstünde görüyodum 😅 satıcı da amazon güvenilir yani bakabilirsiniz haber veriyim dedim
Asyavera hanibazen evet kesinlikle 1 beden özellikle okadar fazla alınmamalı stok yapılmamalı en iyisi olsa bile bebeğe pişik yapabiliyor az almanız sizin için daha iyi olur
dogamoms hanibazen çok almışsınız malesef çnkü 1 numarayı çok giyemiyolar :( pişik durumunu demiyorm bile
KasimMom Soe bebeğin kilosuna göre alınmalı bence ilk çocuğum 3500 doğdu 1 numarayı sadece 30 adet kullanabildim sonrasında 2 ye geçmek zorunda kaldım bence kilo takibi yapılarak alınmalı bezler sonrasında elde kalıyor fuzuli ;)
Papatyams_2021 hanibazen 1 beden 210 ki çok fazla aslında bebek okadar kullanmaz ben oğluma 1 paket bilemedin 2 paket falan kullandık toplam 60 bez falan
hanibazen Kızlar fazla gelirse ya da pişik yaparsa burdan birine hediye ederim artık napıyım oldu bi kere 😅 bir hanfendi yazmıştı 210 tane gitmiş onların bir numara iki arkadaşım da aynısını diyince aldım bakalım artık
Gizoos hanibazen canım benim arkadaşım 1 ayda 70li paketten 6. Paketi açmış günde bir 10 tane gidiyormuş.
Gizoos hanibazen rica ederim canım. Bende normalde 70li bir paket aldım bir sleepy aldım ama sağolsun arkadaşlarımda bu gün 3 paket hediye göndermişler artık fazla gelirse benden sonra doğum yapan bir arkadaşıma veririm dedim🤣
aannepandaa hanibazen ben 40 lı palet aldım.iyiki az almışım diyorum. Çünkü bebiş şri dedi doktorumuz. 2 numara 2 paket aldım dar olursa ziyan olmaz. Ama az olursa 1 paket daha alınır.
hanibazen Gizoos ya primanın pişik yaptığı nadir diye aldım bi de biraz stokçu bir yapım var 😅 bakalım para çöpe gitmez biri faydalanır her halukarda:)
hanibazen KasimMom prima mıydı? Her 1 numara aynı boyutta olmuyo sanırım çünkü sleepyninki primanın yanında minnacık kalıyo instagramda görmüştüm
Mirayse1 hanibazen 140 lı aldım bende e bebekte senin dediğin fiyatlara düşmüştü ama prime pure aldım normalde o daha pahalı. 144 lü aldm yeterde artar 1 numara için