EbruMeva Aklıma takıldı cok da araştırdım nette.benim doktoruma bahsettiğim konu hariç başka tedavilerde kullanılıyor.siz hangi tedavide kullanıyorsunuz merak ettim
iremgun EbruMeva daha önce bir kaybım var o yüzden başından bu yana kullanıyorum. Kanıtlanmış net bir şeyi olmasa da rahim kısalığı sorunu için fitil olarak veriyor. Ama asıl kanama için veriyorlar.
Gizmolata EbruMeva rahim duvarını kalınlaştırıyor, erken doğumu önlüyor, kanamayı önlüyor, düşük riskini önlüyor. Yani önlem amaçlı kullanılıyor genelde zararsız bir ilaç tam tersine iyi etkileri var.
melikeyldrm_54 EbruMeva düşük tehlikesi ve erken doğum riski vardı onun için hamileliğimin basından beri kullanıyorum
Busbushatun EbruMeva bebegin tutunmasini kolaylastirmak amacli hormon duzeyini yukseltmek icin de kullaniliyor, magnezyum yerine vermesini anlayamadim ama ilk 3 aylik donemdeysen rahim kaslarini guclendirmek icin dusunmus olabilir bi zarari yok
EbruMeva iremgun benim cok şükür düşük tehlikem falan yok gayet yolunda gidiyor hersey 2.gebeligim ilk gebeliğim de yürüdükçe sol kalcamın üzerine kemik batar gibi oluyordu doktorum magnezyum vermişti.simdi tekrar aynı durumu yaşıyorum doktoruma söyledim progestan verdi 3 seferdir alıyorum bi tedavisi olmadi zaten o amaçla da kullanılmıyor tekrar gidince doktoruma sorucam bana sacma geldi.ilk gebeligimde ki gibi kullanmam gereken sey bence magnezyum tabi doktordan iyi bilemem ama onlar da insan sonuçta yanılmış olabilir diye düşünüyorum.
iremgun EbruMeva sorun tabiki mutlaka. Magnezyum iyi geliyor evet ben de kullanıyorum. Geçmiş olsun 🌸
EbruMeva Gizmolata zararsız evet ama bunlarla alakalı hiçbir sıkıntım yokken de gereksiz kullanmak istemem. Benim için gerekli olan ilacı verse daha iyi olacak
Gizmolata EbruMeva tabi neye ihtiyacınız varsa söyleyin doktorunuza o başka ama bence progestanı bırakmayın kendi fikrim. Benim abimle eşi kadın doğum uzmanı o yüzden gönül rahatlığı ile bırakmayın diyorum. Malesef risk hep var önlem almış oluyorsunuz🥰
Gkcgkc Gizmolata 35 ten sonra faydası olur mu erken doğum riski varsa ben iki doktorla görüştüm biri kullan diğeri de anlamı yok dedi 😀😀
Nupelda12 EbruMeva çift rahimli olduğum için kullandım herhangi bir kanama olmasın diye altıncı ayda biraktim