Tubabrk Busdnc Ben ilk hamileligimde hepsini tutmuştum 5 ayliktim mide bulantim yeni bitmisti sonrada hacca gitmistim hiç zorlanmadim 🥰
Miababe Benimde 30. Haftamdan sonraya denk gelecek o haftalarda tutan var mı? Doktorum sanmıyorum izin versin eşimde onu dinleyecektir. Ama ben denemek istiyorum nasip inş bakalım
katipannee Miababe benimde 32+4 de denk geliyor sanırım doktor da izin vermez eşim de izin vermez gibi acıkınca yemek yemezsem üşümeye başlıyorum 😀
Miababe katipannee ben kandilde denedim aslında kendimi sorun olmadı ama herkes tek gün sorun olmaz arka arkaya tutarsan zorlanırsın bebeğe günah diyorlar aklım karışıyor. Tutsan bi dert tutmasan🥺 ama denedim olmadı demek içimi rahatlatacaktır. O yüzden ilk başta denemek istiyorum.
Meryem_aktr Gly_gks canım ben de borcum vardı onu tutuyordum aynı şekilde ayakta duramıyordum sanki içinde yediklerimi yiyen biri vardı gibi sonradan hamile olduğumu fark ettim❤️🥰
Busdnc Miababe aynen ya tutmasan için rahat etmiyor tutsan bebeğe zararını düşünüyorsun bende napıcaz bilmiyorum
Erdalfirat Busdnc tuttum sadece hastaneye giderken 4gun tutamamistim 3aylikti o zaman cinsiyeti belli değildi daha