Anneciikk benim sancım evde başlamıştı canım ben evde kimseye bişey söylemeden çektim daha önce yanımda doğum yapanda desteği almadan yani rabbim o zaman öyle Bi güç veriyorki tam lekelenme geldi dedim anneme böyle o da doğum başladı sanırım hastaneye gidelim gittim 3 cm açılma bende bilinçsiz Bi şekilde sezeryan olayım hocam diye yalvarıyorum o an korkumu bebeği hemen doğurma isteğimi doktor da hayır seni zorunlu olmadığı sürece neden bıçak altına alayım sen gayet güzel ve kolay Bi doğum yapabilecekken dedi tabi arada ağrı vuruyor hani böyle bilinçsiz insanlar anlatıyor yaa sanki bütün kemiklerin kırılıyor felan tabikide hayır öyle bişey yok sadece bebek kanalda olduğundan arada karnın sanki şiddetli gaz sancısı olur ya öyle oluyor ben suni sancısız doğum yaptım o kadar kolay oldu ki canım rabbim sana da tek ağrıda doğum nasip etsin o duyguyu tat çünkü bebeğin doğduğu an o ağrıyı çeken sen değilmişsin gibi oluyor.. Bu arada Ben ağrısız doğum felan duymadım araştırmadım da çünkü çektiğimiz ağrı sadece gaz sancısı gibi korkma sakın dua et bol bol