neslitolgaa ben yıllarca kaçtım çocuk yapmaktan, sonunda kaçacak yerim kalmadığı için kabul ettim. 3 kız kardeşiz, evcil hayvanlarımız bile hep dişi oldu. Erkek çocuk bana inanılmaz itici geliyordu. Şimdi 33 haftalık gebeyim oğluma🙈 çok ağladım neden erkek oldu diye, çok zor kabullendim. Kimse bana bir şey demedi ama biliyordum herkesin kız istediğini. Evet insanın canı istiyor, cicili bicili bir kızım olsun diyor. Ama sonra o kadar güzel geldi ki oğlumla yapacağım şeyleri düşünmek, inanılmaz mutluyum. Doktor şimdi, biz yanılmışız, bebek erkek değilmiş kızmış dese oturur bi posta da ona ağlarım😂 bazen içimden acaba 2.çocuğu ister miyim diye soruyorum, eğer çocuk fikrine ısınırsam emin olduğum tek bir şey var, yine erkek olsun isterim. Boy boy oğullarım olsun🙈 hiç üzmeyin kendinizi. Siz benden çok daha iyi bilirsiniz anne olmanın duygularını. Oğlu olan arkadaşlarım var, acayip güzel duygular yaşıyorlar. Hiç bir erkeğin hissettiremediği duyguları hissettiriyor oğulları onlara. O yüzden keyfini çıkarın. Size olumsuz şeyler söyleyenlere şöyle deyin, oğlum bana kendimi o kadar özel hissettiriyorki, yine erkek olsun istiyorum. O zaman susarlar.